Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

CINE ΓΕΡΑΚΑΣ - Από Πέμπτη 7 έως Τετάρτη 13 Ιουλίου


Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΙΛΙΚΟΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ
THE BIG FRIENDLY GIANT
Σκηνοθεσία: Στίβεν Σπίλμπεργκ.
Πρωταγωνιστούν: Μαρκ Ράιλανς, Ρεμπέκα Χολ, Μπιλ Χέιντερ, Ρούμπι Μπάρνχιλ.
Διάρκεια: 117 λεπτά
Ώρα έναρξης:
Παρασκευή – Κυριακή & Τρίτη 21.00 (Μια προβολή)
Τετάρτη 21.30 (Μια προβολή)


Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ μεταφέρει στο σινεμά την ομώνυμη ιστορία του Ρόαλντ Νταλ, του μεγάλου παραμυθά που έχει μαγέψει εκατομμύρια παιδιά ανά τον κόσμο, σε μια ταινία για όλη την οικογένεια που θα αγαπήσουμε μικροί και μεγάλοι!

Μέσα στη νύχτα, όταν όλα τα παιδιά και οι μεγάλοι κοιμούνται πολύ βαθιά, όλα τα σκοτεινά πλάσματα βγαίνουν από τις κρυψώνες τους και έχουν τον κόσμο για τον εαυτό τους. Αυτό πιστεύει και σκέφτεται η 10χρονη Σόφη, όταν δεν μπορεί να κοιμηθεί και στριφογυρίζει στο κρεβάτι της σε ένα ορφανοτροφείο του Λονδίνου. Ένα βράδυ, η Σόφη παραβαίνει τους κανόνες και βγαίνει από το κρεβάτι της, βάζει τα γυαλιά της και σκύβει έξω από το παράθυρο για να δει πώς είναι ο κόσμος στο φως του φεγγαριού. Ξάφνου, η Σόφη βλέπει κάτι να έρχεται προς το μέρος της – κάτι πολύ ψηλό και μαύρο και λεπτό. Αυτό το κάτι είναι ένας Γίγαντας που κλέβει την Σόφη και την φέρνει στην πατρίδα του, την Γιγαντοχώρα.

Ευτυχώς, αυτός ο …χορτοφάγος Γίγαντας έχει μια καρδιά από χρυσάφι και δεν μοιάζει καθόλου με τους συμπατριώτες του. Η Σόφη θα τον γνωρίσει καλά και θα του δώσει το όνομα Μεγάλος Φιλικός Γίγαντας, ενώ θα μάθει τα πάντα για τους Γίγαντες και την συνήθειά τους να τρώνε ανθρώπους. Οι δύο φίλοι, μόνοι τους στον κόσμο μέχρι να γνωρίσουν ο ένας τον άλλον, θα καταστρώσουν ένα φιλόδοξο σχέδιο και θα αναχωρήσουν για το Λονδίνο για να σταματήσουν για τα καλά τους ανθρωποφάγους Γίγαντες.

Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΑΓΩΝ 2
NOW YOU SEE ME 2
Σκηνοθεσία: Τζον Τσου.
Πρωταγωνιστούν: Τζέσι Άιζενμπεργκ, Μαρκ Ράφαλο, Λίζι Κάπλαν, Γούντι Χάρλεσον, Ντάνιελ Ράντκλιφ.
Διάρκεια: 115 λεπτά
Ώρα έναρξης:
Παρασκευή – Κυριακή & Τρίτη 23.00 (Μια προβολή)
Τετάρτη 23.30 (Μια προβολή)


Έναν χρόνο αφότου κατάφεραν να ξεγελάσουν το FBI, κερδίζοντας την αγάπη του κοινού με τα μαγικά τους κόλπα σε στιλ Ρομπέν των Δασών, οι Τέσσερις Καβαλάρηδες βρίσκονται και πάλι στο προσκήνιο για ένα θέαμα που ελπίζουν ότι θα ξεσκεπάσει τις ανήθικες πρακτικές ενός μεγιστάνα της τεχνολογίας.

Όμως, το σχέδιό τους αποτυγχάνει όταν ένας άνθρωπος-κλειδί αποκαλύπτει επί σκηνής κάποια ευαίσθητα μυστικά της ομάδας των Μάγων. Τότε, αναγκάζονται να αναλάβουν μια αποστολή για τον εκκεντρικό και μυστηριώδη πλούσιο επιχειρηματία και παιδί-θαύμα του τεχνολογικού κόσμου Ουόλτερ Μέιμπρι, ο οποίος αποσκοπεί επίσης στην καταστροφή του ραδιούργου πρώην συνεργάτη του, του πολυσυζητημένου μεγιστάνα της τεχνολογίας Όουεν Κέις.

Αυτή η αποστολή επρόκειτο να αποτελέσει την πιο απίθανη ληστεία τους μέχρι σήμερα, όμως πολύ σύντομα θα βρεθούν και πάλι στον δρόμο δυο παλιών γνώριμων, οι οποίοι τους επιφυλάσσουν μια τεράστια έκπληξη…

Το 2013, η «Συμμορία των Μάγων» άφησε άφωνους τους θεατές με τις εξωπραγματικές περιπέτειες των Τεσσάρων Καβαλάρηδων, μιας ομάδας επαγγελματιών μάγων που πέτυχαν μία σειρά απίθανων ληστειών εις βάρος ενός διεφθαρμένου δισεκατομμυριούχου. Στη συνέχεια της ιστορίας τους, οι Καβαλάρηδες θα αιφνιδιαστούν κατά τη διάρκεια ενός φιλόδοξου σόου και έρθουν αντιμέτωποι με μια νέα, προκλητική αποστολή που θα θολώσει τα όρια ανάμεσα στο καλό και το κακό.