Τετάρτη, 6 Απριλίου 2016

Κάλεσμα στήριξης του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Ο Δήμος Παλλήνης έγκαιρα στόχευσε στην δημιουργία και τη λειτουργία του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης, για την προστασία όλων όσων πλήττονται από τις δυσμενείς συγκυρίες.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Παλλήνης, πυλώνας αλληλεγγύης και προσφοράς στις οικονομικά αδύναμες οικογένειες της πόλης μας, λειτουργεί καθημερινά στην οδό Μιαούλη 28 στο Γέρακα και εξυπηρετεί σταθερά ανά μήνα, περί τις 350 οικογένειες, που αντιστοιχούν σε 1.200 πολίτες, προσφέροντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια Κοινωνικής Αλληλεγγύης από την πρώτη στιγμή ιδρύσεως του Κοινωνικού Παντοπωλείο είναι επιχειρήσεις, τοπικοί φορείς και μεμονωμένοι ιδιώτες.

Ενόψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα καλούμε όλους τους συλλόγους, φορείς, εταιρείες και ιδιώτες της πόλης μας να συμβάλλουν στην συγκέντρωση των βασικών αγαθών για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Για να κάνουμε την πόλη μας ΑΚΟΜΗ πιο δυνατή και πιο αλληλέγγυα

Σας καλούμε να προσφέρετε στο Κοινωνικό παντοπωλείο βασικά είδη διατροφής όπως αλεύρι, ζάχαρη, ρύζι, ζυμαρικά, λάδι, γάλα, ντοματοπολτό κ.α.
Ένα κιλό από τον καθένα μας,
μπορεί να γίνουν τόνοι προϊόντων για όλους

Για περισσότερες πληροφορίες: 213 2031651, 210 661289 (καθημερινά 09:00 με 14:00)