Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2016

Προβολή της ταινίας "Ανώνυμοι Ρομαντικοί" στην Κινηματογραφική Λέσχη Παλλήνης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Παλλήνης και σας προσκαλεί την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 21:00 στην προβολή της ταινίας Ανώνυμοι Ρομαντικοί - Les émotifs anonymes.

Είσοδος-Εισφορά 3€

Υπόθεση
Τι συμβαίνει όταν ένας άντρας και μια γυναίκα μοιράζονται ένα κοινό πάθος; Ερωτεύονται. Και αυτό συμβαίνει στον Ζαν Ρενέ, το αφεντικό ενός μικρού εργοστασίου σοκολάτας, και την Ανζελίκ, μια ταλαντούχα δημιουργό σοκολάτας που μόλις προσέλαβε. Τι συμβαίνει όταν ένα άκρως συναισθηματικό άτομο συναντά επίσης μια πολύ συναισθηματική γυναίκα; Ερωτεύονται, και αυτό είναι που συμβαίνει στον Ζαν Ρενέ και την Ανζελίκ που μοιράζονται το ίδιο μειονέκτημα. Αλλά το να είναι παθολογικά δειλοί δεν κάνει τα πράγματα εύκολα για αυτούς. Έτσι, το αν θα τα καταφέρουν να τα βρουν μαζί, να ενώσουν τις μοναξιές τους και να ζήσουν ευτυχισμένοι μετά από όλα αυτά είναι ένα θέμα εικασίας..

Λίγα Λόγια
Γαλλο-Βελγική κομεντί του 2010 που διαρκεί 80 λεπτά.
Έξυπνη, κομψή και αναμφίβολα νόστιμη ερωτική φάρσα γαλλικής κοπής, με άρωμα παλιάς χολιγουντιανής κομεντί. Οι δύο πρωταγωνιστές «κεντούν» στους εκκεντρικούς ρόλους τους και δένουν σφιχτά ως κωμικά ρομαντικό ζευγάρι. Μία ταινία χωρίς φανφάρες, αλλά με ισορροπημένες δόσεις χιούμορ, ρομαντισμού και… σοκολάτας.

Συντελεστές
Σκηνοθεσία : Jean-Pierre Améris
Σενάριο : Jean-Pierre Améris, Philippe Blasband
Πρωταγωνιστές : Benoît Poelvoorde, Isabelle Carré, Lorella Cravotta

Για να δείτε το τρέιλερ της ταινίας πατήστε εδώ.