Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Προβολή της ταινίας "Το Αγόρι και ο Κόσμος" στην Κινηματογραφική Λέσχη Παλλήνης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Παλλήνης σας προσκαλεί την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 21:00 στην προβολή της ταινίας: Το Αγόρι και ο Κόσμος - O Menino e o Mundo.
Είσοδος-Εισφορά 3€

Υπόθεση
Μέσα σ’έναν παράδεισο από ζωηρά χρώματα και μαγευτικούς ήχους, ο θεατής ακολουθεί ένα αγοράκι, γεμάτο περιέργεια και όρεξη για περιπέτεια, που αποφασίζει να πάει να βρει τον πατέρα του και ανακαλύπτει τον κόσμο.
Το Αγόρι φεύγει από το χωριό του και πηγαίνει στην πόλη για να συναντήσει τον πατέρα του, ο οποίος αναζητά εργασία ως εσωτερικός μετανάστης. Στο ταξίδι αυτό, το Αγόρι παρατηρεί το αντιφατικό πρόσωπο της σύγχρονης Βραζιλίας, που θα μπορούσε να είναι μια οποιαδήποτε χώρα στην εποχή της παγκοσμιοποίησης.

Λίγα Λόγια
Βραζιλιάνικη animation ταινία του 2013 που διαρκεί 80 λεπτά.
Μια συγκλονιστική ταινία κινουμένων σχεδίων για ενήλικες που μπορούν
να δουν και παιδιά από 8 ετών!

Πανέμορφο εικαστικά παραμύθι με πρωτότυπη αισθητική, γοητευτική μουσική και απόλυτα μοντέρνα, αφυπνιστικά μηνύματα. Μια ξεχωριστή -μακριά από τα χολιγουντιανά πρότυπα – πρόταση στο χώρο του σύγχρονου animation. Ο σκηνοθέτης παρακινεί τον θεατή να ξαναδεί την ιστορία της οικονομικής δόμησης των χωρών της Λατινικής Αμερικής. Είναι μια εντυπωσιακή περιπέτεια στα χρώματα και στους ήχους, που όμως δεν παύει να πατά σταθερά στον πραγματικό κόσμο.
Η ταινία απέσπασε το Βραβείο «Κρύσταλλο» (βραβείο καλύτερου animation μεγάλου μήκους) και το Βραβείο Κοινού στο Φεστιβάλ του Ανεσύ της Γαλλίας, καθώς και άλλα εννιά βραβεία σε Φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο.

Συντελεστές
Σκηνοθεσία : Alê Abreu
Σενάριο : Alê Abreu
Πρωταγωνιστές : Marco Aurélio Campos, Vinicius Garcia, Lu Horta 

Για να δείτε το τρέιλερ της ταινίας πατήστε εδώ.