Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Πολιτιστική Άνοιξη 5 & 7 Ιουνίου

Την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015 και ώρα 20:00 στο χώρο των πρώην αποθηκών Καμπά (Κ.Ε.Ε.Τ.) φιλοξενήθηκε η έκθεση των παιδικών & εφηβικών εικαστικών εργαστηρίων Δ.Ε. Παλλήνης καθώς και των εικαστικών εργαστηρίων ενηλίκων Δ.Ε. Γέρακα & Παλλήνης στα πλαίσια της «Πολιτιστικής Άνοιξης 2015».

Τα έργα των μαθητών που παρακολούθησαν το εργαστήριο κατά τη διάρκεια της χρονιάς γέμισαν την αίθουσα με χρώμα, δημιουργώντας σε όλους μας έναν κρυφό θαυμασμό για το μεγάλο ταλέντο των μικρών μας ζωγράφων. Παράλληλα στη διπλανή αίθουσα οι ενήλικοι σπουδαστές μας εξέπληξαν με την εντυπωσιακή πρόοδο που σημειώνουν από έκθεση σε έκθεση.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας, στον προαύλιο χώρο του ΚΕΕΤ τα τμήματα μοντέρνων χορών της Δημοτικής Ενότητας Παλλήνης πραγματοποίησαν εκδήλωση με τίτλο «ΣΙΝΕΜΑ». Τραγούδια που έγιναν γνωστά μέσα από ταινίες και ταυτίστηκαν με αυτές, χορογραφήθηκαν από την υπεύθυνη των τμημάτων κα Ντανώλα Ελένη και εκτελέστηκαν με τον καλύτερο τρόπο από τα παιδιά.

Η εβδομάδα της Πολιτιστικής Άνοιξης έκλεισε την Κυριακή 7 Ιουνίου 2015 στις 19:00 στον προαύλιο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παλλήνης όπου πραγματοποιήθηκε η «21η Χορευτική Συνάντηση». Εντυπωσιακοί χοροί από την νησιωτική και ηπειρωτική Ελλάδα παρουσιάστηκαν από τα τμήματα των δημοτικών σχολείων της περιοχής μας ξεσηκώνοντας τους θεατές αλλά κυρίως εντυπωσιάζοντας τους με την άρτια εκτέλεση τους.

Ευχαριστούμε θερμά τους καθηγητές, τους μαθητές και τους γονείς τους, που για ακόμα μία χρονιά συνετέλεσαν, ο καθένας με τον τρόπο του, στην επιτυχή έκβαση της προσπάθειάς μας για την συνεχή αναβάθμιση του τόπου μας και ευχόμαστε το έργο μας να συνεχιστεί στο μέλλον με την συμπαράσταση όλων.

Οι εκδηλώσεις της Πολιτιστικής Άνοιξης θα συνεχιστούν την Κυριακή 14 Ιουνίου στις 20:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα με την θεατρική παράσταση «Καυγάδες στην Κιότζια» από την ομάδα εφήβων Δ.Ε. Γέρακα.