Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Αθλητές από την Ιαπωνία στο Δήμο Παλλήνης

Κάντε κλικ στη φωτογραφία για περισσότερες
Μέσα σ' ένα εγκάρδιο κλίμα έγινε η συνάντηση της Ιαπωνικής αποστολής στίβου, με επικεφαλής το Δήμαρχο του Ναγκάνο και μέλη της Ιαπωνικής Ομοσπονδίας Στίβου στο Δήμο Παλλήνης, με τον αναπληρωτή Δημάρχου, Αντιδήμαρχο κ. Φώτη Αβαρκιώτη.

Η Ιαπωνική αποστολή, που συμμετείχε στον κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας, διακρίθηκε σε πρώτες θέσεις, επιφέροντας την ικανοποίηση τόσο στους ίδιους τους αθλητές, όσο και στους προπονητές τους.

Διακρίσεις έλαβαν και οι αθλητές του σωματείου «Αμηνείας ο Παλληνεύς», οι οποίοι τον περασμένο Απρίλιο, είχαν την τιμή να εκπροσωπήσουν την χώρα μας στον αδελφοποιημένο με τον κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας, Μαραθώνιο του Ναγκάνο στην Ιαπωνία. Πρόκειται για τους αθλητές Δημήτρη Καλιακούδη και Κάτια Κατσιμαντού, μαζί με τον προπονητή τους, Δημήτρη Δαμασκηνό.

Ως ελάχιστη ανταπόδοση σε όλα όσα βίωσε η ελληνική αποστολή στην Ιαπωνία, ο ΣΕΓΑΣ, στο πρόγραμμα που κατάρτισε για την ιαπωνική αποστολή, προγραμμάτισε επίσκεψη στο Δημαρχείο Παλλήνης και στο στάδιο της Παλλήνης, αλλά και σχετικό δείπνο με ελληνικά εδέσματα.

Ο κ. Αβαρκιώτης, καλωσόρισε το Δήμαρχο του Ναγκάνο, τους Ιάπωνες αθλητές, αντάλλαξε απόψεις μαζί τους για τον κλασικό Μαραθώνιο, ενώ εστίασε στις παρατηρήσεις που είχαν να κάνουν σε σχέση με τη διοργάνωση του 32ου Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

Η συνάντηση έκλεισε με την απονομή αναμνηστικών από τον κ. Αβαρκιώτη, εκ μέρους του Δήμου Παλλήνης, αλλά και την απαραίτητη αναμνηστική φωτογραφία. 

Αθλητές και προπονητές έκλεισαν ραντεβού για τον επόμενο Μαραθώνιο.