Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Γαργηττός ΙΙ: Εικόνες και μυρωδιές που θα χαθούν

Ίσως από τον τίτλο να περιμένατε να σας πω για λουλούδια και ομορφιές τη φύσης.

Η εικόνα όμως δίπλα, σας επαναφέρει αμέσως στην πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα που καθόλου ευχάριστη δεν είναι και που όλοι θέλουμε να εξαφανιστεί όσο πιο γρήγορα γίνεται από ολόκληρο το Δήμο Παλλήνης.

Δίπλα λοιπόν, βλέπετε τον "αχόρταγο" να φορτώνει, σε κάποια γειτονιά του Γαργηττού ΙΙ, πατώντας πάνω σε πρόσφατη εκσκαφή που δεν είναι παρά οι αγωγοί της αποχέτευσης λυμάτων, ενός έργου που εξελίσσεται σε πολύ μεγάλο τμήμα του Γέρακα. 

Κρατείστε λοιπόν αυτή τη φωτογραφία γιατί σε λίγο καιρό θα αποτελεί συλλεκτικό κομμάτι. Σε ολόκληρο το Γαργηττό ΙΙ αλλά και σε ολόκληρη την περιοχή βορείως της Αττικής Οδού, στο Γέρακα, είναι σε εξέλιξη έργα αποχέτευσης λυμάτων.

Δείτε εικόνες από το έργο
Διαβάστε παρακάτω το σημερινό ΔΤ του Δήμου για το Γαργηττό ΙΙ

Σε εξέλιξη είναι το έργο «Κατασκευή Δικτύου Αποχέτευσης Λυμάτων –Ακαθάρτων» σε όλη ανεξαιρέτως τη γειτονιά Γαργηττός ΙΙ της ΔΕ Γέρακα.

Οι εργασίες συντονίζονται προσωπικά από τον Δήμαρχο Παλλήνης κ. Αθανάσιο Ζούτσο και από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, προκειμένου να εκτελούνται προκαλώντας τη μικρότερη δυνατή όχληση στους κατοίκους της περιοχής αλλά και να ολοκληρωθούν εμπρόθεσμα.

Με το εν λόγω έργο ολόκληρη η γειτονιά του Γαργηττού ΙΙ θα αποκτήσει δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων.

Το έργο εξελίσσεται παράλληλα με αντίστοιχο έργο στη γειτονιά του Γαργηττού Ι, Τα δύο έργα, στο σύνολό τους, αποτελούν παρέμβαση κατασκευής δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων από το Δήμο Παλλήνης που ξεπερνά τα 30 χιλιόμετρα.

Οι δύσκολες συγκυρίες δεν εμποδίζουν το Δήμο Παλλήνης να εκτελεί σημαντικά έργα, με μοναδικό στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Ο Δήμος Παλλήνης και ο Δήμαρχος Αθανάσιος Ζούτσος, εργάζονται εντατικά προς την κατεύθυνση της επίλυσης του τεράστιου αυτού προβλήματος και για τις υπόλοιπες γειτονιές, ολοκλήρου του Δήμου Παλλήνης.