Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Η Παλλήνη βάζει τέλος στον Λαϊκισμό

Λίγες μόνο μέρες πριν τις εκλογές και το ενδιαφέρον όλων κορυφώνεται γύρω από τις θέσεις των υποψηφίων τόσο για τον απολογισμό του έργου τους όσο και για το όραμά τους για την Πόλη μας.

Αυτόν τον «κοινό τόπο» του απολογισμού, αλλά και της παρουσίασης προγράμματος, που οφείλει να κάνει ο οποιοσδήποτε Δήμαρχος που διοικεί 16 έτη και θέλει να ξαναδιοικήσει, ο κ. Κωνσταντάς κατάφερε να τα κάνει ζητούμενα στις ομιλίες του.

Με ιδιαίτερη προσοχή τον παρακολουθήσα και στις δύο μέχρι σήμερα ομιλίες του και διάβασα τα εκδοθέντα έντυπα.΄Οχι μόνο δεν υπήρξε απολογισμός, αλλά εύκολα θα μπορούσα να πώ ότι επρόκειτο για ομολογία. Ομολογία ανυπαρξίας έργου. Γιατί πως αλλιώς να χαρακτηριστούν ομιλίες που η αναφορά στο πραγματοποιηθέν έργο είναι από ανύπαρκτη έως μηδαμινή και περιορίζεται σε σκίτσα και φωτογραφίες σκέψεων και προθέσεων. Δεν θα ήταν υπερβολή και μετά την δική του ομολογία, να πούμε ότι ο κ. Κωνσταντάς είναι ο Δήμαρχος των σκίτσων.

Περιορίστηκε ο κ. Κωνσταντάς να κάνει αντιπολίτευση στον Δήμαρχο Γέρακα και την Δημοτική ομάδα που διοικεί τον Γέρακα. Και μάλιστα αντιπολίτευση αισχίστου είδους με ψεύδη και συκοφαντίες. Δεν μας πειράζει κ. Κωνσταντά. Έχουμε μάθει τόσα χρόνια να μας κάνουν αντιπολίτευση με ψεύδη και συκοφαντίες. Και σεις επιλέξατε τον ίδιο δρόμο. Οι πολίτες όμως ξέρουν. Γνωρίζουν και ποιοί είμαστε και πολύ περισσσότερο γνωρίζουν το έργο μας, γιατί το ζούν καθημερινά.

Τα 10 εκατομμύρια του Γέρακα όσο και αν τα αμφισβητείτε είναι μία πραγματικότητα. Υπάρχουν και το γνωρίζετε πολύ καλά. Όπως υπάρχουν και τα έργα μας. Έχουν ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΟΔΟ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟ. Δεν είναι ιδέες, δεν είναι σκίτσα.

Η σχέση μας με τους πολίτες δεν είναι ευκαιριακή. Δεν πουλάμε το έργο μας, αλλά με την συμμετοχή του πολίτη, το προσφέρουμε σε όλη την κοινωνία. Η δική μας φιλοσοφία βασίζεται στην συνέπεια και στην ευθύνη. Η δική σας στον λαϊκισμό και στην καταγγελία.

Είναι φανερό πια ότι η θέση της αντιπολίτευσης που επιλέξατε μέσα από τις ομιλίες σας, είναι η θέση που σας ταιριάζει και είναι η θέση που θα σας δώσουν οι Δημότες.
Εξασκηθείτε λοιπόν για να είστε έτοιμος!


Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον "ΔΗΜΟΤΗ" που κυκλοφορεί