Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Σινέ ΓΕΡΑΚΑΣ 17-23/05/2018

DEADPOOL 2
Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Λιτς.
Πρωταγωνιστούν: Ράιαν Ρέινολντς, Μορίνα Μπακαρίν, Τ.Τζ.
Μίλερ, Μπριάνα Χίλντεμπραντ, Αντρέ Τρεκοτού, Τζούλιαν Ντένισον, Ζάζι Μπιτς, Τέρι Κρους, Μπιλ Σκάρσγκαρντ.
Διάρκεια: 120 λεπτά
Ώρα έναρξης: 20.50 & 23.00 (Δυο προβολές)
Σάββατο & Τετάρτη 21.30 & 23.30 (Δυο προβολές)


Ο βοθρόστομος μισθοφόρος της Marvel επέστρεψε! Μεγαλειώδης, καλύτερος και πιο τσίτσιδος από ποτέ. Όταν ένας σούπερ-στρατιώτης αναλαμβάνει μια αποστολή δολοφονίας, ο Deadpool αναγκάζεται να αναθεωρήσει τις αξίες του για τη φιλία, την οικογένεια και αυτό που πραγματικά σημαίνει να είσαι ήρωας – κι όλα αυτά ρίχνοντας 50 αποχρώσεις βρωμόξυλου. Γιατί, μερικές φορές, για να κάνεις το σωστό πρέπει να πολεμήσεις βρώμικα.

Ο Γουέιντ αυτή τη φορά, εκτός από τον Κέιμπλ, θα παλέψει με Νίντζα, την ιαπωνική μαφία Γιακούζα, ένα τσούρμο ερεθισμένα σκυλιά, και όποιον του σταθεί εμπόδιο στον δρόμο για τον τίτλο του καλύτερου εραστή στον κόσμο. Και όλα αυτά, δεν θα τα κάνει μόνος.

Νομίζετε ότι αυτή τη φορά ξέρετε τι να περιμένετε από μια ταινία που έχει πρωταγωνιστή τον μη μεταλλαγμένο σούπερ-ήρωα; Νομίζετε λάθος! Το «Deadpool 2» έρχεται για να φέρει σε μεγαλύτερο βαθμό όλα όσα συνηθίζουν οι περιπέτειες του είδους, παρουσιάζοντας ξανά τον ομώνυμο χαρακτήρα με τις θανάσιμες μεθόδους και την πιο εξωφρενική αίσθηση του χιούμορ σε όλο του το μεγαλείο.