Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Γλυκιά απόδραση (Comme un Avion), στην Κινηματογραφική Λέσχη Παλλήνης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Παλλήνης σας προσκαλεί την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 20:30 στην προβολή της ταινίας "Γλυκιά απόδραση - Comme un Avion".
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Είσοδος-Εισφορά 3€

Υπόθεση
Κουρασμένος από τη ζωή στην πόλη και τη καθημερινή ρουτίνα, ένας 50χρονος γραφίστας αποφασίζει να κάνει ένα ταξίδι με καγιάκ, προς μεγάλη έκπληξη των φίλων του. Η φίλη του συμφωνεί και τον βοηθά να οργανώσει αυτή την περιπέτεια. Έτσι ο Μισέλ παραγγέλνει μέσω διαδικτύου το καγιάκ και κωπηλατώντας επιδιώκει να διασχίσει την υπέροχη γαλλική εξοχή, ενώ μέσα από μια σειρά απρόσμενων συναντήσεων έρχεται σε επαφή με πρωτόγνωρες γι αυτόν εμπειρίες και συναισθήματα.

Λίγα Λόγια
Γαλλική κομεντί, του 2015 που διαρκεί 107 λεπτά.
Η «Γλυκιά Απόδραση» είναι μια σουρεαλιστική κωμωδία, με όμορφες εικόνες της γαλλικής εξοχής που μπορεί να μοιάζει ανάλαφρη όμως είναι γεμάτη από συναισθήματα. Εκπληκτικός, στοχαστικός κωμικός ο Μπρουνό Πονταλιντές και περικυκλωμένος από ένα θαυμάσιο καστ σε μικρούς ρόλους και την πανέμορφη εξοχή της Βουργουνδίας, μοιάζει να νιώθει αυτά που θέλει να μοιραστεί. Ο Πονταλιντές μετατρέπει την κλασική κρίση μέσης ηλικίας και την επερχόμενη δυσανεξία σε οτιδήποτε ρουτινιάρικο σε μια σειρά από ανθρώπινες αναζητήσεις και αιθέριες επιφοιτήσεις, διατηρώντας πάντα ένα τρυφερό άγγιγμα.

Συντελεστές
Σκηνοθεσία : Bruno Podalydès
Σενάριο : Bruno Podalydès
Για να δείτε το τρέιλερ της ταινίας πατήστε εδώ.
Για να δείτε το πρόγραμμα της σεζόν 2017-2018 πατήστε εδώ.

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΠΑΛΛΗΝΗΣ
ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΠΕΤΡΟΥ- Λ. ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 117, ΠΑΛΛΗΝΗ