Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου στο Δήμο Παλλήνης

Ο Δήμος μας στο πλαίσιο υλοποίησης του αναπτυξιακού του προγραμματισμού, εκτός των άλλων έργων, προχωρά σε συνεργασία με την “Φυσικό Αέριο Αττικής Α.Ε.” στις απαραίτητες ενέργειες για την σύνδεση κατ΄ αρχήν των πυκνοκατοικημένων περιοχών του Δήμου μας, όπως τα παλαιά κέντρα του Γέρακα και της Παλλήνης, με το δίκτυο φυσικού αερίου.

Πέραν των τεχνικών προϋποθέσεων, η εταιρεία ζήτησε και την συλλογή υπογραφών από όσους επιθυμούν την σύνδεση των ακινήτων τους με το δίκτυο φυσικού αερίου προκειμένου να ολοκληρώσει τον φάκελο της μελέτης με τα αναγκαία γι αυτήν οικονομοτεχνικά στοιχεία.

Για την αποτελεσματικότερη και ολοκληρωμένη αντιμετώπιση του ζητήματος, μετά από αίτημα πολλών κατοίκων, ήδη τα Τοπικά συμβούλια των Δ.Ε Παλλήνης και Γέρακα, (εκκρεμεί αντίστοιχη συνεδρίαση από το Τοπικό Συμβούλιο της Ανθούσας) και ανέλαβαν την υποστήριξη και προώθηση αυτής της προοπτικής.

Θα πρέπει να τονισθεί ότι η συλλογή υπογραφών εκδήλωσης ενδιαφέροντος, υπήρξε μεγάλη και πρέπει να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί ώστε η εταιρεία σε σύντομο χρονικό διάστημα να προχωρήσει στον απαραίτητο σχεδιασμό επέκτασης του δικτύου διανομής φυσικού αερίου.

Όπως εκτιμάται, η επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου, μπορεί να ξεκινήσει από τα παλαιά κέντρα Γέρακα και Παλλήνης λόγω πυκνοκατοίκησης, με σταδιακή εξέταση της προοπτικής επέκτασης του στις υπόλοιπες περιοχές του Δήμου μας, ανάλογα με την εκδήλωση ενδιαφέροντος.

ΠΑΤΕΙΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ


Τα συμπληρωμένα έντυπα εκδήλωσης ενδιαφέροντος, μπορούν να κατατεθούν:
  • ΑΝΘΟΥΣΑ: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΝΘΟΥΣΑΣ (κα. Αγγελική Βαλαβάνη)
  • ΓΕΡΑΚΑΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ - ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
  • ΠΑΛΛΗΝΗ: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΑΛΛΗΝΗΣ (κα. Βιβή Τσούλου)
  • Να σταλεί ηλεκτρονικά στην διεύθυνση press@pallini.gr 
  • Με fax στο 210 6612965