Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Πρόσκληση συμμετοχής Οικοτεχνών και Πολιτιστικών Συλλόγων στο «Χριστουγεννιάτικο χωριό» του Δήμου Παλλήνης

Ο Δήμος Παλλήνης, μετά της επιτυχία της περσινής χρονιάς και πάντα με σκοπό την ψυχαγωγία των κατοίκων της πόλης και ιδιαίτερα των μικρών παιδιών εν’ όψει των εορτών των Χριστουγέννων, την ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεγγύης προς τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και την τόνωση της τοπικής αγοράς, προτίθεται να διοργανώσει Χριστουγεννιάτικο Χωριό, από την Παρασκευή 22-12-2017 έως την Τρίτη 2-1-2018 στην πλατεία Μακεδονίας της Δ.Ε Γέρακα.

Το Χριστουγεννιάτικο χωριό θα διαθέτει πέρα από το σπίτι του Αη Βασίλη, σπιτάκια με εορταστικό διάκοσμο για να φιλοξενήσει δημιουργίες οικοτεχνών - χειροτεχνών του Δήμου μας και να παρουσιάσει τις δραστηριότητες των πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής μας.

Όσοι οικοτέχνες ή πολιτιστικοί σύλλογοι ενδιαφέρονται να φιλοξενηθούν σε σπιτάκια, καλούνται να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής, προκειμένου να προχωρήσουμε στην διαμόρφωση του προγράμματος φιλοξενίας.

Παρακαλείσθε όπως δηλώσετε συμμετοχή έως 7 Δεκεμβρίου 2017 με τους παρακάτω τρόπους:
  • ηλεκτρονικά στην διεύθυνση press@pallini.gr
  • στο Δημαρχείο Παλληνης (Ιθάκης 12, Γέρακας, Γραφείο Δημάρχου)
  • στο Δημοτικό Κατάστημα Παλλήνης (Φειδιππίδου 25Α), καθημερινά από τις 8 με 2 μ.μ.
Για τους οικοτέχνες, μαζί με την αίτηση απαιτείται υπεύθυνη δήλωση ότι οι δημιουργίες που θα παρουσιαστούν είναι δική τους κατασκευής και βεβαίωση μόνιμης κατοικίας εντός των ορίων του Δήμου Παλλήνης. Για τους Πολιτιστικούς Συλλόγους, απαιτείται Καταστατικό με έδρα στον Δήμο Παλλήνης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλ.:
210 6033160 (Τμήμα Παιδείας, Πολιτισμού, Δ.Β.Μ & Αθλητισμού)
213 2031614 (Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας & Πρόνοιας, κ. Μπαξεβάνης)