Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

Αντικατάσταση των οργάνων στην παιδική χαρά του πάρκου της Κάντζας

Στα πλαίσια των υπό εξέλιξη εργασιών πιστοποίησης και λειτουργίας της πρώτης ομάδας 15 παιδικών χαρών του Δήμου Παλλήνης, συνεργεία αντικατέστησαν τα όργανα στην παιδική χαρά του πάρκου της Κάντζας. Ήδη τοποθετήθηκαν δύο νέα πολυόργανα (μικρό και μεγάλο) νέες βάσεις για κούνιες, αλογάκια κ.λ.π ενώ αντικαταστάθηκαν κομμάτια του δαπέδου ασφαλείας. (Δειτε τις φωτογραφίες πριν και μετά). Οι εργασίες συνεχίζονται.

Σύντομα το πάρκο της Κάντζας θα έχει μία σύγχρονη παιδική χαρά, με νέα όργανα, ενώ μέσα στο Δεκέμβρη υπολογίζεται ότι 15 συνολικά παιδικές χαρές θα έχουν πάρει το σήμα ασφαλείας και πιστοποίησης. Ο Δήμος Παλλήνης καλεί τους Δημότες να προστατεύουν την δημόσια περιουσία από τους βανδαλισμούς οι οποίοι αποτελούν μεγάλο πρόβλημα ενώ μερικές φορές αγγίζουν τα όρια των εγκληματικών ενεργειών.

Εκτός από τις 15 αυτές παιδικές χαρές οι οποίες έχουν ανακατασκευαστεί ή ανακατασκευάζονται με πόρους του Δήμου Παλλήνης, με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι σε πρόγραμμα ριζικής ή μερικής ανακατασκευής εντάχθηκαν άλλες 14 παιδικές χαρές που λειτουργούν στο Δήμο με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής ύψους 2,3 εκ ευρώ. Στο Δημοτικό συμβούλιο της Πέμπτης 23 Νοεμβρίου εγκρίθηκε η υπογραφή της σχετικής προγραμματικής σύμβασης, μεταξύ Δήμου και Περιφέρειας.