Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Εγκρίθηκαν από την ΕΥΔΑΠ οι οριστικές μελέτες για την αποχέτευση του Δήμου Παλλήνης

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΥΔΑΠ στη σημερινή του συνεδρίαση (27/9/2017) ενέκρινε ΟΜΟΦΩΝΑ τις οριστικές μελέτες του κεντρικού και του δευτερεύοντος δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων του Δήμου Παλλήνης.

Το επόμενο βήμα ακολουθεί αμέσως μετά, με ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παλλήνης, για την επισφράγιση της τεράστιας αυτής επιτυχίας και τη συνέχιση της διαδικασίας της συνεργασίας του Δήμου με την ΕΥΔΑΠ για την γρήγορη εκτέλεση του έργου.

Υπενθυμίζεται ότι έχουν εξασφαλιστεί ήδη από το Δήμο τα απαιτούμενα κονδύλια ύψους (ύψους 50 εκ περίπου) προκειμένου να είναι απρόσκοπτη η υλοποίηση του έργου χωρίς να επιβαρυνθούν οι δημότες και η εξασφαλιση της συνεργασίας του Δήμου με την ΕΥΔΑΠ, εγγυάται την σύντομη και τεχνικά άρτια εκτέλεση ενός έργου τέτοιου μεγέθους.

Σημειώνεται ότι η σημερινή διαδικασία έγκρισης των οριστικών μελετών αποχέτευσης από το διοικητικό συμβούλιο της ΕΥΔΑΠ, έρχεται σε συνέχεια ενός καθοριστικού προηγούμενου σταδίου για την αποχέτευση του δήμου μας, που ήταν η έγκριση της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) στις 25/11/16 από τον Υπουργό ΠΕΚΑ κ. Σωκράτη Φάμελλο.