Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017

ΝΕΟΠΑΛΛΗΝΕΙΑ 2017

Στις 7, 8 και 9 Σεπτεμβρίου 2017, ώρα 8.00 μ.μ., στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου στη Νέα Παλλήνη Αττικής (πίσω από την έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής), διοργανώνονται τα “ΝΕΟΠΑΛΛΗΝΕΙΑ 2017”.

Πρόκειται για ετήσια γιορτή, με την οποία οι κάτοικοι της Νέας Παλλήνης αποχαιρετούν το καλοκαίρι και υποδέχονται το φθινόπωρο.

Τα “ΝΕΟΠΑΛΛΗΝΕΙΑ”, που διοργανώνονται για 38η χρονιά, αποτελούν ετήσιο πολιτιστικό κεφάλαιο για την περιοχή και επιδιώκουν, με το γλέντι και την παρουσίαση ποικίλων και σύγχρονων καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων, να συσπειρώσουν τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής και να τους δώσουν μια σταθερή και ταυτόχρονα δημιουργική διέξοδο.

Η πρώτη μέρα (Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου) θα έχει άρωμα παλιού ΘΕΡΙΝΟΥ ΣΙΝΕΜΑ. Θα ταξιδέψουμε στη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου και θα αφεθούμε για κάποιες ώρες στην αθωότητα εκείνης της εποχής παρακολουθώντας την αγαπημένη σε όλους μας ταινία “Μια Ελληνίδα στο χαρέμι” (με τις μοναδικές ατάκες της Ρένας Βλαχοπούλου, του Χρόνη Εξαρχάκου και των υπόλοιπων ηθοποιών). Η ταινία είναι μια ευγενική προσφορά της ΦΙΝΟΣ ΦΙΛΜΣ.

Η δεύτερη ημέρα (Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου) είναι αφιερωμένη στους μικρούς μας φίλους, καθώς θα έχουμε κοντά μας το ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ του γνωστού και καταξιωμένου καραγκιοζοπαίχτη ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΓΙΑΚΟΥ, ενώ νωρίτερα θα υπάρχει απασχόληση με Μουσικοκινητική Αγωγή ORFF από την εκπληκτική ομάδα του ΤΟΝΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ.

Η τρίτη ημέρα (Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου) περιλαμβάνει ΛΑΪΚΟ – ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΓΛΕΝΤΙ με το ΜΑΤΘΑΙΟ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ και την ορχήστρα του που θα δώσουν στη βραδιά μια διαφορετική νότα κεφιού, καθώς και ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ από επίλεκτο ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ του ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ.

Η ΕΙΣΟΔΟΣ για όλες τις εκδηλώσεις είναι ΔΩΡΕΑΝ! Στο χώρο θα λειτουργεί αναψυκτήριο με ποτά (μπύρες-αναψυκτικά-νερό) και σουβλάκια για τους επισκέπτες της εκδήλωσης.

Τα ΝΕΟΠΑΛΛΗΝΕΙΑ διοργανώνονται από το Σύλλογο “ΝΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗ” με τη συνδρομή του Δήμου Παλλήνης.

Υποστηρικτές της εκδήλωσης:
Λογιστικές – Φοροτεχνικές Υπηρεσίες “ΔΗΜ. ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ”
Οικοδομικές Επιχειρήσεις “ΠΑΝ. ΜΕΡΤΥΡΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.”
Super Market “MARKET IN”
Γυμναστήρια “DESPORT HEALTH CLUBS”
Ηλιακοί Θερμοσίφωνες “SOLAR STAR”

Ραντεβού και φέτος στην πλατεία!
Για 38η χρονιά και όπως πάντα με είσοδο ελεύθερη!

Επικοινωνία:
neopallineia@gmail.com www.neapallini.gr

facebook tags: Νεοπαλλήνεια ή neopallineia (group, fan page)
twitter @ Neopallineia
#np #np17

Πληροφορίες για το φεστιβάλ / Rsvp to the event:
http://bit.ly/np17event


Πληροφορίες για τις μετακινήσεις:
http://bit.ly/how2reachnp

Χάρτης σε google maps:
http://bit.ly/np17map

Στην περίπτωση που ξεχάσαμε κάτι να διευκρινίσουμε ή θέλετε κάτι να μας ρωτήσετε:
6938.88.42.15 (wind – free2go)

Φιλικά
Εξωραϊστικός - Εκπολιτιστικός Σύλλογος «ΝΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗ»