Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Σινέ ΓΕΡΑΚΑΣ - Από Πέμπτη 1 Ιουνίου έως Τετάρτη 07 Ιουνίου

BAYWATCH
Σκηνοθεσία: Σεθ Γκόρντον.
Πρωταγωνιστούν: Ντουέιν Τζόνσον, Ζακ Έφρον, Αλεσάντρα Νταντάριο, Κέλι Ρόρμπαχ.
Διάρκεια: 116 λεπτά
Ώρα έναρξης:
Πέμπτη – Τρίτη 21.00 & 23.10 (Δυο προβολές)
Τετάρτη 21.30 & 23.30 (Δυο προβολές)


Δύο από τα χαρακτηριστικότερα κορμιά της κινηματογραφικής βιομηχανίας, ο Ντουέιν Τζόνσον κι ο Ζακ Έφρον βάζουν τα μαγιό τους, παίρνουν τα σωσίβια και αναλαμβάνουν να μας χαρίσουν πολλές στιγμές γέλιου και δράσης στην κωμική περιπέτεια του καλοκαιριού. Στο πλευρό τους, οι καλλονές Αλεσάντρα Νταντάριο, Κέλι Ρόρμπαχ και Πριγιάνκα Τσόπρα ανεβάζουν ακόμα περισσότερα τη θερμοκρασία.

Ο ναυαγοσώστης Μιτς Μπιουκάνον (Ντουέιν Τζόνσον) και η ομάδα του αναλαμβάνουν, εκτός της φύλαξης της παραλίας, την εκπαίδευση νεοσύλλεκτων ναυαγοσωστών, μεταξύ των οποίων είναι και ο υπερφίαλος κι απείθαρχος πρωταθλητής κολύμβησης Ματ Μπρόντι (Ζακ Έφρον). Η μεταξύ τους σύγκρουση είναι επεισοδιακή, αλλά τελικά καλούνται να συνεργαστούν στενά προκειμένου να ξεσκεπάσουν μια εγκληματική οργάνωση που διακινεί ναρκωτικά και σπέρνει πτώματα, απειλώντας το μέλλον της παραλίας τους.


Ας γνωρίσουμε τους ναυαγοσώστες: Ο Μιτς (Ντουέιν Τζόνσον) είναι ο προστάτης της παραλίας και των λουόμενων. Νοιάζεται για τον κόσμο και γι’ αυτό και τον αγαπούν όλοι σε βαθμό παράνοιας. Στο πλευρό του, ο –σχεδόν- μόνιμος πρωταγωνιστής κωμωδιών που απαιτούν γονική συναίνεση Ζακ Έφρον στο ρόλο του Ματ, ενός πρωταθλητή κολύμβησης που λόγω χαρακτήρα τίναξε την καριέρα του στον αέρα και απειλεί να τινάξει και την τάξη στην παραλία. Οι καυτές ναυαγοσώστριες δεν είναι άλλες από την Αλεσάντρα Νταντάριο (η σκηνή της στη σειρά True Detectives έχει γίνει απίστευτο viral hit) που είχε συνεργαστεί με τον Ντουέιν και στην ταινία San Andreas και την Κέλι Ρόρμπαχ, διάσημο μοντέλο, που αναλαμβάνει το ρόλο που άλλοτε είχε η Πάμελα Άντερσον και την οποία απολαμβάνουμε, σε κάθε της εμφάνιση, σε αργή κίνηση. Την κακιά της υπόθεσης ενσαρκώνει η Πριγιάνκα Τσόπρα, που αποδεικνύεται σκληρός αντίπαλος για τον Ντουέιν.