Σάββατο 1 Απριλίου 2017

Συνεδρίαση 8η/2017 Δημοτικού Συμβουλίου Παλλήνης

Συνεδριάζει την Τρίτη 4 Απριλίου και ώρα 19:00 στο Δημοτικό Κατάστημα της ΔΕ ΠΑΛΛΗΝΗΣ (ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ), το Δημοτικό Συμβούλιο Παλλήνης, με τα εξής θέματα:

1. Λήψη απόφασης περί έγκρισης τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος 2017 Δήμου Παλλήνης.
2. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της 3ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού Δήμου Παλλήνης έτους 2017.
3. Λήψη απόφασης περί έγκρισης του 1ΟΥ ΑΠΕ και 1ου Π.Κ.Ν.Τ.Μ.Ν.Ε του έργου: «ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΕΝΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΟΔΩΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ Δ.Ε. ΓΕΡΑΚΑ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΕΤΟΥΣ 2016».
4. Λήψη απόφασης για την τροποποίηση στην οδό Χίου, Εθνικής Αντίστασης στη ΔΕ Γέρακα και στην οδό Εσπερίδων, Λαυρίου στη Δ.Ε. Παλλήνης της κυκλοφοριακής μελέτης Δήμου Παλλήνης.
5. Λήψη απόφασης για αποζημίωση επικειμένων περιοχής Π.Ε - 11 ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ της Δ.Ε. Παλλήνης φερόμενου ιδιοκτήτη ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΑ.

6. Λήψη απόφασης για αποζημίωση επικειμένων περιοχής Π.Ε- 11 ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ της Δ.Ε. Παλλήνης φερόμενου ιδιοκτήτη ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΑΒΕΤΤΑ.
7. Λήψη απόφασης για αποζημίωση λόγω ρυμοτομίας στην Π.Ε. ΣΤΑΥΡΟΣ στο Ο.Τ. 171 οικ. 05 της Δ.Ε. Γέρακα, στο Δήμο Αθηναίων.
8. Λήψη απόφασης για αποζημίωση λόγω ρυμοτομίας στην Π.Ε. ΓΑΡΓΗΤΤΟΣ ΙΙ στο Ο.Τ. 751 της Δ.Ε. Γέρακα, στο Χαράλαμπο Καλλιανιώτη του Ηλία.
9. Λήψη απόφασης για αποζημίωση λόγω ρυμοτομίας λόγω ρυμοτομίας στην Π.Ε. ΚΕΝΤΡΟ στο Ο.Τ. 666 της Δ.Ε. Γέρακα, στη Σιδέρη Ειρήνη.
10. Λήψη απόφασης περί εκδίκασης ενστάσεων της Τροποποίησης Σχεδίου στα Ο.Τ. 4-6-8-10 του Εγκεκριμένου Σχεδίου της Δ.Ε. Παλλήνης (Ν.Δ. 2535/53) και έγκρισης της οδού Εντισον.
11. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της υπ΄αριθμ. 35/2017 απόφασης της Κ.Ε.Α.Π.Π.Δ.Π.
12. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της 1ης Αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017, για το ΝΠΔΔ με την επωνυμία: «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ».
13. Λήψη απόφασης περί πρόσκλησης ενδιαφέροντος για ανεύρεση εναλλακτικού παρόχου Ηλεκτρικής Ενέργειας με σκοπό τη μείωση του κόστους.
14. Λήψη απόφασης για έγκριση Εσωτερικού Οργανισμού Λειτουργίας του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Παλλήνης.
15. Λήψη απόφασης για έγκριση συμμετοχής του Δήμου Παλλήνης σε διημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες 18 και 19 Μαΐου 2017 και έγκριση δαπάνης.
16. Λήψη απόφασης περί έγκρισης έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης, λόγω ένδειας, της δικαιούχου Κ. Α.
17. Λήψη απόφασης περί έγκριση δαπανών και επιστροφής χρημάτων ως αχρεωστήτως εισπραχθέντων.
18. Λήψη απόφασης περί επιστροφής χρημάτων ως αχρεωστήτως εισπραχθέντων.
19. Λήψη απόφασης περί κατάργησης Οικογενειακού Τάφου του Πέτρου Ιωάννη του Πέτρου που βρίσκεται στο Ο.Τ. 18 αριθμ. 54 στο Δημοτικό Κοιμητήριο Παλλήνης.
20. Λήψη απόφασης περί κατάργησης Οικογενειακού Τάφου της Μακρή Αικατερίνης του Αποστόλου που βρίσκεται στο Ο.Τ. 20 αριθμ.130 στο Δημοτικό Κοιμητήριο Παλλήνης.
21. Λήψη απόφασης περί παραχώρησης οικογενειακού Τάφου στο Κοιμητήριο του Γέρακα, για το θανόντα ΣΙΩΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ετών 28, στο όνομα ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΙΩΡΗ.
22. Λήψη απόφασης περί παραχώρησης οικογενειακού Τάφου στο Κοιμητήριο του Γέρακα, για τη θανούσα ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΑ ΛΕΜΟΝΙΑ ετών 26, στο όνομα ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΑΣ.
23. Λήψη απόφασης περί χορήγησης άδειας προς ΔΕΔΔΗΕ για κλαδεύσεις-κοπές δέντρων.
24. Λήψη απόφασης περί υλοτομίας τριών (3) ξερών κυπαρισσοειδών στο πεζοδρόμιο της οδού Νέστωρος, εξωτερικά του Αθλητικού Ομίλου Αγίου Νικολάου Παλλήνης στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, Κάντζας της Δ.Ε. Παλλήνης.
25. Λήψη απόφασης περί υλοτομίας ενός (1) ξερού κυπαρισσοειδούς στο πεζοδρόμιο της οδού Κορνάρου, εξωτερικά του κοινόχρηστου χώρου της παιδικής χαράς Σούτσου στην περιοχή της Μπαλάνας της Δ.Ε. Γέρακα, του Δήμου Παλλήνης.