Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Νέος Πρόεδρος στη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Παλλήνης

Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παλλήνης, νέος Πρόεδρος στη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ορίζεται ο κ. Μουρτζιάπης Γεώργιος.

Ο κ. Μουρτζιάπης παίρνει τη θέση του παραιτηθέντος Σμέρου Κων/νου, ο οποίος θυμίζω ότι εξελέγη Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παλλήνης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο είναι το εξής:

ΜΟΥΡΤΖΙΑΠΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΡΚΟΥΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΤΙΠΡΌΕΔΡΟΣ

ΜΕΛΗ

ΠΥΡΓΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΚΟΥΝΕΝΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ - ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΑΒΑΡΚΙΩΤΗΣ ΦΩΤΙΟΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΚΑΛΑΝΔΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ
ΖΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΜΑΛΙΣΙΟΒΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΜΗΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΔΙΑΚΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Αξίζει εδώ να αναφερθώ σε ένα κείμενο του κ. Καρκούλια Δημήτριου (τ. Πρόεδρος και νυν Αντιπρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, με το οποίο δηλώνει ότι παραιτείται της αναπληρωματικής θέσης διαφόρων οργάνων του Δήμου άλλα δεν παραιτείται από Αντιπρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής.

Το κείμενο παραδόθηκε στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και στη συνέχεια ο κ. Καρκούλιας αποχώρησε από τη διαδικασία.

Παλλήνη 14-3-2017

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ
Κ. Πρόεδρε.
Με την παρούσα επιστολή μου δηλώνω ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παλλήνης οτι παραιτούμαι απο τρίτο αναπληρωματικό μέλος της επιτροπής Ποιότητος Ζωής και τέταρτο αναπληρωματικό μέλος της Οικονομικής επιτροπής καθώς και της πενταμελούς επιτροπής Διαχειρίσεως αδεσπότων Ζώων καθόσον οι άνω θέσεις δεν μου δίνουν την δυνατότητα να επιτελέσω έργο ανάλογο της εικασιπενταετούς ενασχολησεώς μου με τα κοινά και της επιστημονικής μου καταρτίσεως.
Οφείλω να παραμείνω Αντιπρόεδρος του νομικού προσώπου Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Παλλήνης δια λόγους καθήκοντος και ευθύνης,εγγυόμενος την ομαλή λειτουργία της στό μέλλον,καθόσον αναλαμβάνοντας αυτήν διαλυμένη και καταχρεωμένη απο της ιδρυσεώς της –με ενέργειες ωρισμένων- κατάφερα με μεγάλη διετή ατομική προσπάθεια και προσωπικό κόστος να λειτουργήσει κανονικά μέχρι σήμερα.
Διατηρώ τήν θέση του Δημοτικού Συμβούλου στην παράταξη της οποίας είμαι Ιδρυτικό Μέλος με στόχο την προώθηση και επίλυση των μεγάλων προβλημάτων του Δήμου εκφράζοντας και καταθέτοντας ελεύθερα τις θέσεις απόψεις και κριτική μου τόσον εντός όσον και εκτός του Δημοτικού Συμβουλίου.

Με τιμή
Καρκούλιας Δημήτριος
Δημοτικός Σύμβουλος Παλλήνης