Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Οι επιδείξεις των τμημάτων Ρυθμικής - Ενόργανης Γυμναστικής

Το Σαββατοκύριακο 28 & 29 Μαΐου ήταν αφιερωμένο στο άθλημα της Ρυθμικής- Ενόργανης καθώς έλαβαν χώρα οι επιδείξεις των τμημάτων των Δ.Ε.Παλλήνης – Γέρακα στο 1ο Αθλητικό Κέντρο Γέρακα σηματοδοτώντας τη λήξη των φετινών προγραμμάτων.

Την αρχή έκαναν τα τμήματα Ρυθμικής-Ενόργανης Δ.Ε. Παλλήνης το Σάββατο 28 Μαΐου και ώρα 19:00 όπου συμμετείχαν συνολικά 230 παιδιά. Στη ρυθμική, παιδιά ηλικίας 3,5 έως 14 παρουσίασαν ένα άκρως επιμελημένο πρόγραμμα με κορίνες, κορδέλες και σκοινάκια, ενώ στη ενόργανη κορίτσια και αγόρια 3,5 έως 21 ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους σε ένα απαιτητικό πρόγραμμα που περιλάμβανε ασκήσεις εδάφους. Στο τέλος της εκδήλωσης μοιράστηκαν αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα για την προσπάθεια και τον κόπο των μικρών μας αθλητών.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το επίλεκτο - αγωνιστικό τμήμα θα παρευρεθεί στο Cosmogym Festival - Contest στις 24 Ιουνίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας Γ.Στεφανόπουλος στο Περιστέρι.
Καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες και στην προπονήτρια κ.Έφη Μπλέτσα.

Να σημειωθεί ότι, την επόμενη μέρα, 29 Μαΐου και ώρα 19.00 οι γυμναστικές επιδείξεις συνεχίστηκαν με τα τμήματα Ρυθμικής - Ενόργανης Δ.Ε. Γέρακα όπου συμμετείχαν 135 αθλητές σε 4 προγράμματα ρυθμικής και 3 ενόργανης μέσα από τα οποία αποτύπωσαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την άρτια τεχνική τους κατάρτιση καθώς και την προσπάθεια που κατέβαλλαν κατά την διάρκεια της χρονιάς τόσο οι ίδιοι όσο και οι καθηγητές τους κ.Τόγιας Κων/νος και Τσάμη Κλεοπάτρα.

Τα δύο μεγαλύτερα τμήματα Ρυθμικής - Ενόργανης Δ.Ε. Γέρακα θα συνεχίσουν τις αγωνιστικές τους εμφανίσεις την Δευτέρα 6 Ιουνίου στο E.G.O. STAR GYM FESTIVAL στο Κλειστό Γήπεδο Ζωφριάς, Άνω Λιόσια.

Η εκδήλωση έκλεισε με την απονομή μεταλλίων και διπλωμάτων στα παιδιά αλλά και με την βράβευση της κ.Καρυάμη Χαράς, χάλκινης ολυμπιονίκης στο Σίνδεϋ 2000, η οποία τίμησε με την παρουσία της την εκδήλωση.