Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Ενημέρωση για το ΕΣΠΑ από το Σύλλογο οικιστών Ανθούσας η «Εστία»

Προς τα μέλη του συλλόγου οικιστών Ανθούσας η «Εστία», αλλά και όλους τους φίλους της Ανθούσας, και του δήμου Παλλήνης.

Είναι γεγονός ότι οι καιροί που ζούμε είναι ιδιαζόντως δύσκολοι και οι οικονομικές συγκυρίες ασφυκτικές για τους περισσότερους. Λαμβάνοντας υπόψη τα σημερινά οικονομικά δεδομένα πήραμε την πρωτοβουλία να διοργανώσουμε μια ενημερωτική συνάντηση που αφορά στο ελληνικό επιχειρείν, το οποίο υποβοηθείται σήμερα σύμφωνα με τα νέα προγράμματα του ΕΣΠΑ 2016. 

Για το λόγο αυτό, σας προσκαλούμε σε μία εφ’ όλης της ύλης συζήτηση για τα νέα προγράμματα , τους όρους, τις προϋποθέσεις επιδότησης, τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων αλλά και τα παράδοξα του προγράμματος ΕΣΠΑ 2016, την Τρίτη 12/04/2016 και ώρα 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της κοινότητας της Ανθούσας (δίπλα στο Κ.ΑΠ.Η. λεωφ. Ανθούσας και Αιδυψού). Μέσα από μια ολοκληρωμένη παρουσίαση, θα έχετε τη δυνατότητα να κατανοήσετε τον τρόπο λειτουργίας αυτού του προγράμματος, και να δημιουργήσετε όσοι επιθυμείτε τη, δική σας επιχειρηματική πρόταση με πολλές πιθανότητες επιτυχίας. Με την ολοκλήρωση της παρουσίασης, θα έχετε την ευκαιρία να υποβάλετε ερωτήσεις και, από την εμπειρία του παρουσιαστή μας, θα προσπαθήσουμε να σας δοθούν όσο είναι δυνατόν οι πιο σαφής απαντήσεις. 

Την παρουσίαση, θα κάνει ο κ. Πάνος Αβατάγγελος, εξειδικευμένος επιχειρηματικός σύμβουλος με 22 χρόνια εμπειρία στον τομέα των επιδοτήσεων, τα ΕΣΠΑ και τον Αναπτυξιακό νόμο.
O κ. Αβατάγγελος , ασχολείται επαγγελματικά ως σύμβουλος στην ανάπτυξη επιχειρήσεων από το 1994 όπου και ίδρυσε την εταιρεία του, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στο Marketing (Master) και στα Οικονομικά (ΑΣΟΕΕ 1988- Henley's Micro-Macro Economics Degree).

Για την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για κρατήσεις θέσεων μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 6978304548 (Ντάβος Παύλος) και 6987153891(Μπεμπλιδάκης Στέλιος).
Η παρουσίαση είναι δωρεάν και δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής.

Με τιμή,

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου όπως αυτό εκλέχθηκε την 10/02/2015 Ντάβος Παύλος (πρόεδρος) Τολίδου Χρυσούλα (ταμίας) Ζερβουδάκης Σπύρος (αντιπρόεδρος) Τζιράρκα Σοφία (γραμματέας ) Μπεμπλιδάκης Στέλιος( μέλος) Παπαβασιλείου Στέφανος (αν. μέλος)