Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Προβολή της ταινίας "Το Τέλειο Χτύπημα" (The Best Offer) στην Κινηματογραφική Λέσχη Παλλήνης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Παλλήνης και σας προσκαλεί την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 21:00 στην προβολή της ταινίας Το Τέλειο Χτύπημα (The Best Offer).

Είσοδος-Εισφορά 3€

Υπόθεση
Ο Βέρτζιλ Ολντμαν είναι ένας εξαιρετικός εκτιμητής, δημοπράτης και συλλέκτης έργων τέχνης. Εκκεντρικός, σνομπ και ανορθόδοξος δεν αφήνει περιθώριο σε κανέναν και ειδικά στο αντίθετο φύλο να τον πλησιάσει. Οταν η Κλερ, μια κληρονόμος που πάσχει από αγοραφοβία, ζητάει τη βοήθεια του, ο Βέρτζιλ θα αισθανθεί μια ακαταμάχητη έλξη για εκείνη. Το μυστήριο που καλύπτει την πελάτισσα του θα τον παρασύρει σε μια συγκλονιστική περιπέτεια που θα του αλλάξει τη ζωή.

Λίγα Λόγια
Ιταλικοαγγλικό δράμα μυστηρίου του 2013 που διαρκεί 130 λεπτά.
Χρησιμοποιώντας μια σειρά από σεναριακά ευρήματα για να υπογραμμίσει τα λεπτά όρια ανάμεσα στο αυθεντικό και το πλαστό στην τέχνη και κατ’ επέκταση στη ζωή, ο Giuseppe Tornatore (Σινεμά ο Παράδεισος, Μαλένα) θα χτίσει με δεξιοτεχνία το γεμάτο σασπένς σκηνικό του, αυτήν τη φορά με την πολύτιμη βοήθεια του εξαιρετικού και βραβευμένου με Όσκαρ Geoffrey Rush (Πειρατές της Καραϊβικής, Ο λόγος του βασιλιά) και του φωτογράφου Fabio Zamarion. Με καλοδουλεμένο αγγλόφωνο σενάριο, η ταινία χτίζει μεθοδικά ένα ατμοσφαιρικό θρίλερ, ντυμένο με τη μουσική του Ennio Morricone.

Συντελεστές
Σκηνοθεσία : Giuseppe Tornatore
Σενάριο : Giuseppe Tornatore
Πρωταγωνιστές : Geoffrey Rush, Jim Sturgess, Sylvia Hoek

Για να δείτε το τρέιλερ της ταινίας πατήστε εδώ.