Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Προβολή της ταινίας Εκτός Νόμου και Χρόνου (The Guard) στην Κινηματογραφική Λέσχη Παλλήνης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Παλλήνης σας προσκαλεί την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 21:00 στην προβολή της ταινίας Εκτός Νόμου και Χρόνου - The Guard.

Είσοδος-Εισφορά 3€

Υπόθεση
Η ιστορία διαδραματίζεται σε μια απομονωμένη όσο κι αφιλόξενη παραθαλάσσια ιρλανδική κωμόπολη, η οποία θα βρεθεί εντελώς αναπάντεχα στο στόχαστρο του FBI, όταν μια τριάδα καλοβαλμένων έμπορων ναρκωτικών θα τη χρησιμοποιήσουν ως ορμητήριο για τη διακίνηση μιας μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης στην ενδοχώρα. Ο Τζέρι Μπόιλ, αρχιφύλακας της μικρής κωμόπολης, με την αντισυμβατική συμπεριφορά και το ανατρεπτικό του χιούμορ, θα αναγκαστεί να δώσει βοήθεια στον απόλυτα πειθαρχημένο πράκτορα του FBI Γουέντελ Έβερετ, προκειμένου να εξαρθρώσουν τη διεθνή σπείρα διακίνησης ναρκωτικών.


Λίγα Λόγια
Ιρλανδική μαύρη κωμωδία του 2011 που διαρκεί 96 λεπτά.
Ο John Michael McDonagh κάνει εντυπωσιακό κινηματογραφικό ντεμπούτο με μια μαύρη κωμωδία η οποία διαθέτει πολιτικά ανορθόδοξο χιούμορ, μοναδική φωτογραφία, σκηνές δράσης και σασπένς που θα ζήλευαν πολλές χολιγουντιανές περιπέτειες κι έναν ιδανικό πρωταγωνιστή, τον Brendan Gleeson στο ρόλο του αρχιφύλακα Τζέρι Μπόιλ.
Εύφημη Μνεία Καλύτερης Ταινίας Πρωτοεμφανιζόμενου στο Φεστιβάλ του Βερολίνου για τον σκηνοθέτη John Michael McDonagh, υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα Ά Αντρικού Ρόλου για τον Brendan Gleeson , Βραβείο Κοινού στο Φεστιβάλ του Σαράγεβο και πολλές άλλες βραβεύσεις και συμμετοχές σε φεστιβάλ.

Συντελεστές
Σκηνοθεσία : John Michael McDonagh
Σενάριο : John Michael McDonagh
Πρωταγωνιστές : Brendan Gleeson, Don Cheadle, Mark Strong

Για να δείτε το τρέιλερ της ταινίας πατήστε εδώ.