Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

18η Διανομή Προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες» από το Δήμο Παλλήνης - Κάντε τις παραγγελίες σας

Στο πλευρό των δημοτών παραμένει ο Δήμος Παλλήνης, ο οποίος συνεχίζει να υλοποιεί την πρωτοβουλία της Διανομής Προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες», αναγάγωντας την σε θεσμό και αποδεικνύοντας ότι η αλληλεγγύη για να έχει αποτέλεσμα πρέπει να έχει και διάρκεια!

Έτσι, μετά την δημοπράτηση προσφορών των παραγωγών αγροτικών προϊόντων, επιλέχθηκαν οι πιο συμφέρουσες προσφορές, με γνώμονα την ποιότητα και το χαμηλό κόστος για τους καταναλωτές.

Κάντε τις παραγγελίες σας από το μεσημέρι της Δευτέρας 5 Οκτωβρίου 2015 στην ιστοσελίδα www.marketpallinis.gr, που ο Δήμος Παλλήνης δημιούργησε όχι μόνο για να μπορούν οι παραγωγοί να θέσουν υπόψη των καταναλωτών τα προς διάθεση προϊόντα τους, αλλά και οι καταναλωτές να επιλέξουν μέσα από μια πληθώρα προϊόντων και να προμηθευτούν αυτά της επιλογής τους

Οι παραγγελίες επίσης μπορούν να γίνουν και στα Δημοτικά Καταστήματα του Δήμου Παλλήνης, από τη Δευτέρα (το μεσημέρι) 5 Οκτωβρίου 2015 έως και την Τετάρτη 21 Oκτωβρίου 2015.

Η διανομή των προϊόντων, θα γίνει το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015, στην οδό Ιθάκης 12 στον Γέρακα, μπροστά από το Δημαρχείο Παλλήνης, από 09:00 έως τις 13:00, για όσους έχουν κάνει παραγγελία και από τις 13:00 έως 15:00 για όσους δεν προλάβουν.

Να σημειωθεί ότι:
  • Στα προϊόντα που διατίθενται περιλαμβάνονται όλα τα πιστοποιητικά παραγωγής, συσκευασίας και προέλευσης σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για κάθε προϊόν. 
  • Οι παραγωγοί που έχουν επιλεχθεί, υποχρεούνται την ημέρα της διανομής να αναρτούν σε ευκρινές σημείο τις τιμές των προϊόντων, τα πιστοποιητικά καθώς και το ειδικό φορολογικό καθεστώς (όπου απαιτείται).
Για να δείτε τα προϊόντα, κάντε κλικ ΕΔΩ