Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Συνεδρίαση 21η/2015 Δημοτικού Συμβουλίου Παλλήνης

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 19:00 
Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παλλήνης με τα εξής θέματα:

1.Λήψη απόφασης για τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Παλλήνης έτους 2015.
2.Λήψη απόφασης για αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Παλλήνης έτους 2015.
3.Λήψη απόφασης για έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΟΜΒΡΙΩΝ ΔΕ ΑΝΘΟΥΣΑΣ».
4.Λήψη απόφασης για έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «KATΑΣΚΕΥΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΕΤΟΥΣ 2013 ΔΕ ΠΑΛΛΗΝΗΣ».
5. Λήψη απόφασης για έγκριση του Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής παραλαβής για το έργο: «ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΟΔΩΝ ΕΤΟΥΣ 2012 ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕ ΓΕΡΑΚΑ».

6.Λήψη απόφασης για ορισμό αρμόδιας επιτροπής δημοπρασιών (άρθρο 1ΠΔ 270/81) έγκριση του τρόπου εκτέλεσης της υπηρεσίας 54/2015: «ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ Ο.Τ.Κ.Ζ. (ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΕΛΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥ ΖΩΗΣ)».
7.Λήψη απόφασης για έγκριση συμμετοχής εκπροσώπων του Δήμου Παλλήνης σε συνέδριο στις Βρυξέλλες με θέμα την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος για τους δείκτες μέτρησης των πολιτικών ισότητας σε τοπικό επίπεδο.
8. Λήψη απόφασης για τροποποίηση της υπ’ αριθ. 121/2015 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου περί συγκρότησης επιτροπής καταλληλότητας χώρων για την ανέγερση του 10ου και 9ου Νηπιαγωγείου Δημοτικής Ενότητας Γέρακα.
9. Λήψη απόφασης περί αδυναμίας εκτέλεσης συγκεκριμένων υπηρεσιών του Δήμου Παλλήνης με ίδια μέσα, καθορισμός του αντικειμένου των παρεχόμενων υπηρεσιών και προσδιορισμός της διάρκειας και της περιοχής, εντός της οποίας αυτές παρέχονται.
10.Λήψη απόφασης για μη χορήγηση έγκρισης εισόδου–εξόδου οχημάτων στην εκτός σχεδίου περιοχή επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 50 «ΘΕΣΗ ΚΑΙΣΑΡΕΙΑ» στην ΔΕ Παλλήνης.
11.Λήψη απόφασης για χορήγηση έγκρισης εισόδου–εξόδου οχημάτων στην εκτός σχεδίου περιοχή επί της ανωνύμου οδού κοντά στην οδό Τζακίων 30 στην περιοχή Βακαλόπουλο, στην ΔΕ Παλλήνης.
12. Λήψη απόφασης για έγκριση εκτέλεσης του έργου με τίτλο: «ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΕΓΚΑΡΣΙΩΝ
ΥΠΕΡΥΨΩΜΕΝΩΝ ΛΩΡΙΔΩΝ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΔΕ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ», βάσει της υπ΄αριθμ. 16/2015 μελέτης.
13. Λήψη απόφασης για έγκριση απολογιστικών στοιχείων έτους 2014 της Β΄βαθμιας σχολικής επιτροπής.
14.Λήψη απόφασης για έγκριση απολογιστικών στοιχείων έτους 2014 της Α΄βαθμιας σχολικής επιτροπής.
15.Λήψη απόφασης για την έγκριση διενέργειας προμηθειών–υπηρεσιών & καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης.
16.Λήψη απόφασης περί έγκρισης υλοτομίας μιας ξερής ιτιάς κλαίουσας και ενός ξερού κυπαρισσοκύπαρη λέυλαντ στο κοινόχρηστο χώρο του 4ου Νηπιαγωγείου Παλλήνης, της
Δ.Ε. Παλλήνης.
17. Λήψη απόφασης περί έγκρισης Υλοτομίας δύο ξερών καβακίων στο κοινόχρηστο χώρο του αθλητικού κέντρου Παλλήνης, της Δ.Ε. Παλλήνης.
18. Λήψη απόφασης για έγκριση υλοτομίας ενός ξερού κυπαρισσοκύπαρη λέυλαντ στο πεζοδρόμιο της οδού Αρμοδίου με αρ. 20 της Δ.Ε. Παλλήνης.
19. Λήψη απόφασης για έγκριση υλοτομίας ενός ξερού κυπαρισσοκύπαρη λέυλαντ στο πεζοδρόμιο της οδού Ευρυτανίας με αρ. 34 της Δ.Ε. Γέρακα.
20.Λήψη απόφασης για έγκριση υλοτομίας τριών ξερών κυπαρισσιών Gold Crest στο πεζοδρόμιο της οδού Λεωνίδα με αρ. 21, της ΔΕ Γέρακα.
21. Λήψη απόφασης για έγκριση υλοτομίας ενός ξερού κυπαρισσιού στο κοινόχρηστο χώρο της οδού Ανδρονίκου, της Δ.Ε. Γέρακα.
22. Λήψη απόφασης για έγκριση υλοτομίας ή μη ενός πεύκου κουκουναριάς στην οδό Φιλίππου της ΔΕ Γέρακα.