Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Γιορτή Λήξης ΚΔΑΠ ΜΕΑ Δήμου Παλλήνης

Τη Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015 και ώρα 18:30, στο Οινοποιείο Πέτρου, το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με ειδικές ανάγκες του Δήμου μας πραγματοποίησε παράσταση για την λήξης της χρονιάς με θέμα τον ελληνικό κινηματογράφο.

Τα παιδιά παρουσίασαν γνωστές σκηνές του παλιού ελληνικού κινηματογράφου οι οποίες πέρα από τις σπαρταριστές ατάκες συνοδεύονταν από τραγούδι και χορό. Η ζωντάνια, το κέφι αλλά και οι μοναδικές χορευτικές ικανότητες των παιδιών δημιούργησαν μια άκρως διασκεδαστική ατμόσφαιρα που παρέσυρε το κοινό καθιστώντας το αναπόσπαστο μέρος της παράστασης.

Το αβίαστο γέλιο και ο αυθορμητισμός που τα χαρακτηρίζει αποτέλεσε το κλειδί για την επιτυχία της εκδήλωσης, σε συνδυασμό πάντα με την πολύτιμη συμβολή των δασκάλων τους οι οποίοι είναι δίπλα τους με πλήρη αφοσίωση καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι και χαρούμενοι που μπορούμε και στηρίζουμε ανθρώπους με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και η επιτυχία αυτής της γιορτής λήξης του Κέντρου ενίσχυσε ακόμα περισσότερο την πεποίθηση και την ανάγκη όλων μας προς αυτή την κατεύθυνση.