Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Αθλητική Άνοιξη 7 ιουνίου

Την Κυριακή 7 Ιουνίου 2015 και ώρα 9:00 στο Δημοτικό Στάδιο Παλλήνης πραγματοποιήθηκαν αγώνες στίβου με την συμμετοχή 140 παιδιών από τα δημοτικά και νηπιαγωγεία των δημοτικών ενοτήτων Ανθούσας- Γέρακα- Παλλήνης σημειώνοντας εξαιρετική επιτυχία.

Οι μικροί αθλητές πήραν μέρος σε αγώνες δρόμου των 60μ.-80μ.-100μ-600μ καθώς και στο άλμα εις μήκος ζώντας μοναδικές στιγμές αγωνίας αλλά και επιβράβευσης. Οι συμμετέχοντες έλαβαν, ως είθισται, μετάλλια για τη προσπάθεια τους αλλά και πολλά συγχαρητήρια για τη άψογη αθλητική συμπεριφορά.

Παράλληλα το πρωινό της Κυριακής πραγματοποίηθηκαν οι εξετάσεις των αθλητών και αθλητριών για την απόκτηση ζωνών του TAE KWON DO στα αθλητικά κέντρα Παλλήνης και Γέρακα αντίστοιχα .

Στο 5ο Αθλητικό Κέντρο Παλλήνης, 100 παιδιά όλων των ηλικιών έδωσαν τα διαπιστευτήρια τους για την απόκτηση της πολυπόθητης ζώνης από την Ελληνική Ομοσπονδία TAE KWON DO και τα κατάφεραν περίφημα.

Σε ανάλογο κλίμα διεξήχθησαν και οι εξετάσεις στο 1ο Αθλητικό Κέντρο Γέρακα όπου 65 αθλητές με αυτοπεποίθηση και θάρρος έδειξαν την τεχνική τους κατάρτιση σε εξεταστές και κοινό κερδίζοντας τις ενυπώσεις.

Οι εκδηλώσεις της «Aθλητικής Άνοιξης» θα συνεχιστούν το Σάββατο 11 Ιουλίου στις 11:00 στο 2ο Αθλητικό Κέντρο Γέρακα με τις Κολύμβητικές Επιδείξεις.