Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Αθλητική Άνοιξη 2015 - Διαδημοτικοί Αγώνες Κολύμβησης - Γυμναστικές Επιδείξεις Ενόργανης & Ρυθμικής Γυμναστικής

Το Σάββατο 6 Ιουνίου 2015 και ώρα 9.00 πραγματοποιήθηκαν οι 8οι Διαδημοτικοί Αγώνες Κολύμβησης στο 2ο Αθλητικό Κέντρο Γέρακα στα πλαίσια της Αθλητικής Άνοιξης 2015.

Συνολικά 175 παιδιά από τους Δήμους Αμαρουσίου, Καλλιθέας, Παλλήνης, Πέντελης, Πεύκης-Λυκόβρυσης και Χαλανδρίου έλαβαν μέρος στους αγώνες οι οποίοι και φέτος άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις σε αγωνιζόμενους και κοινό. Όπως σε κάθε εκδήλωση, στους νικητές απονεμήθηκαν μετάλλια και διπλώματα τόσο για την συμμετοχή όσο και για την προσπάθεια.

Τα αποτελέσματα με τους νικητές κάθε κατηγορίας θα ανακοινωθούν από την ιστοσελίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Παλλήνης την επόμενη εβδομάδα.

Την ίδια μέρα στις 19.00 το απόγευμα στο 1ο Αθλητικό Κέντρο Γέρακα έλαβαν χώρα οιγυμναστικές επιδείξεις ενόργανης & ρυθμικής γυμναστικής Δ.Ε. Παλλήνηςπαρουσιάζοντας μας «την μέρα της μικρής Έλιας» όπως ήταν ο τίτλος των φετινών επιδείξεων.

Στιγμές από την καθημερινότητα ενός μικρού κοριτσιού ζωντάνεψαν μέσα από ένα απαιτητικό ασκησιολόγιο με ακροβατικά,στηρίξεις και απόλυτο συγχρονισμό υπό την καθοδήγηση της προπονήτριας κ. Έφης Μπλέτσα.

Η επίλεκτη ομάδα ρυθμικής και ενόργανης θα λάβει μέρος στο COSMOGYM 2015 FESTIVAL - CONTEST το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας «Γιώργος Στεφανόπουλος» στο Περιστέρι το Σάββατο 20 Ιουνίου στις 15:00.