Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση και η κοπή της πίτας του Συλλόγου "Η ΠΗΓΗ"

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Ιανουαρίου άλλη μία Γενική Συνέλευση του Συλλόγου ΠΗΓΗ. Τα θέματα όπως κάθε χρόνο ήταν:
  1. Ο διοικητικός απολογισμός του Δ.Σ για το προηγούμενο έτος,
  2. Η έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής,
  3. Ανάδειξη μελών της Εφορευτικής Επιτροπής που θα διενεργήσει τις εκλογές της επόμενης Κυριακής, 25 Ιανουαρίου.
Όπως ορίζει το καταστατικό του Συλλόγου, οι εκλογές πραγματοποιούνται κάθε χρόνο, την τελευταία Κυριακή του μηνός Ιανουαρίου. Φέτος μάλιστα συμπίπτουν και με τις Εθνικές - Βουλευτικές εκλογές στις 25 Ιανουαρίου 2015. Οι εκλογές θα διεξαχθούν στα γραφεία του συλλόγου, Έβρου 25 από τις 10:00 έως τις 17:00, ενώ υποψηφιότητες μπορούν να τεθούν μέχρι την Πέμπτη, 22/1 στην εφορευτική επιτροπή.


Μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης, ο Σύλλογος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.
Το φλουρί και το Βιβλίο της ιστορίας του Γέρακα που αντιπροσώπευε το κέρδισε ο Τοπικός σύμβουλος Δ.Ε Παλλήνης, κ. Μιχάλης Μέρμηγκας, στον οποίο το ΔΣ ευχήθηκε πάντα καλή τύχη και υγεία.


Την Γενική Συνέλευση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος κ. Θανάσης Ζούτσος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου κ. Άγγελος Λιακόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι κκ. Φώτης Αβαρκιώτης και Δημήτρης Καρκούλιας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Πόπη Ζινέλη, Αλέκος Πυργιώτης, Κώστας Σμέρος, Γιάννης Δημόπουλος, Θεόδωρος Σταματίου, Κώστας Μπάκας, Βασίλης Δημητριάδης, οι τοπικοί σύμβουλοι Βαγγέλης Κομνηνάκης και Μιχάλης Μέρμηγκας.

Κατά την έναρξη της διαδικασίας, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των Γιάννη Καντηλώρου και Ηλία Καποθανάση που έφυγαν από κοντά μας πρόσφατα.

Παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε σε VIDEO τον απολογισμό από την πρόεδρο κ. Δήμητρα Μανιού καθώς και το μεγαλύτερο μέρος της διαδικασίας.