Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Πως τα πήγαν οι υποψήφιοι από Ανθούσα, Γέρακα, Παλλήνη

Όπως γνωρίζετε στις εκλογές υπήρχαν αρκετοί υποψήφιοι από την περιοχή μας (Ανθούσα, Γέρακας, Παλλήνη), κάποιοι μάλιστα εξ’ αυτών είναι και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Είναι φυσικό λοιπόν να υπάρχει από όλους μας ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον γι’ αυτούς. Παρακάτω μπορείτε να δείτε πως πήγαν. Δυστυχώς κανείς τους δεν εκλέγεται.

Για τα όποια συμπεράσματα βγάλετε για την εκλογική τους παρουσία θα πρέπει να έχετε πάντα στο μυαλό σας τον αριθμό των ψήφων που πήρε συνολικά το κόμμα. Σημειώνω πως η αναφορές παρακάτω αφορούν το 97,97% των εκλογικών τμημάτων δηλαδή τα 772 από τα 788.

Η αναφορά είναι με τη σειρά που πήρε το κόμμα τους στην εκλογική μας Περιφέρεια.

Α’ ΣΥΡΙΖΑ
Δύο ήταν οι υποψήφιοι με το ΣΥΡΙΖΑ από την περιοχή μας.
Η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Θεοχάρη Καίτη ή οποία κατέλαβε την 9η θέση σε σειρά στο ψηφοδέλτιο λαμβάνοντας 14.792 σταυρούς προτίμησης και ο πρώην Δήμαρχος Παλλήνης κ. Γκοτσόπουλος Θεόδωρος που κατέλαβε την 13η θέση λαμβάνοντας 11.811 σταυρούς προτίμησης.
Οι υποψήφιοι ήταν συνολικά 19, εκλέχτηκαν 6, ο τελευταίος που εκλέγεται πήρε 16.123 σταυρούς και ο ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια έλαβε 125.231 ψήφους.

Β’ ΠΑΣΟΚ
Με το ΠΑΣΟΚ ήταν υποψήφιος ο Δημοτικός Σύμβουλος Παλλήνης κ. Στεφανάκης Εμμανουήλ. Έλαβε την 4η θέση με 1.291 σταυρούς προτίμησης. Οι υποψήφιοι ήταν συνολικά 15, εκλέχτηκε μόνο ένας με 5.319 σταυρούς, και το ΠΑΣΟΚ στην Περιφέρεια έλαβε 10.177 ψήφους.

Γ’ ΤΕΛΕΙΑ
Με την ΤΕΛΕΙΑ του κ. Γκλέτσου ήταν υποψήφια η κα Βελιώτη Βέτα η οποία κατέλαβε την 1η θέση με 2.513 σταυρούς προτίμησης, αλλά δεν εκλέγεται.
Οι υποψήφιοι ήταν 9 και η ΤΕΛΕΙΑ έλαβε στην Περιφέρεια 8.226 ψήφους

Δ’ ΚΙΔΗΣΟ
Τρείς ήταν οι υποψήφιοι με το Κίνημα του κ. Παπανδρέου από την περιοχή μας.
Ο πρώην Βουλευτής κ. Ασπραδάκης Παντελής που κατέλαβε την 1η θέση με 2,129 σταυρούς προτίμησης, ο μέχρι πρότινος Αντιδήμαρχος κ. Δρούγκας Σταύρος ο οποίος κατέλαβε την 7η θέση λαμβάνοντας 617 σταυρούς προτίμησης και ο κ. Χρήστος Λιακόπουλος που κατέλαβε την 12η θέση με 377 σταυρούς προτίμησης.
Οι υποψήφιοι ήταν 18, δεν εκλέχτηκε κανείς, και το ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ. έλαβε στην Περιφέρεια 5.416 ψήφους.

Ε’ ΠΡΑΣΙΝΟΙ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
Τρεις ήταν οι υποψήφιοι με το συνασπισμό των ΠΡΑΣΙΝΩΝ και της ΔΗΜΑΡ.
Η κα Βλαχοπουλιώτη Αννυ η οποία καταλαμβάνει τη 2η θέση με 261 σταυρούς προτίμησης και οι κ. κ. Μπουλμπασάκος Γεώργιος (Δημοτικός Σύμβουλος Παλλήνης) και Κουγιουμτζίδης Μισαήλ, οι οποίοι με 16 τμήματα να υπολείπονται για την ολοκλήρωση της καταμέτρησης ισοψηφούν στην 8η θέση με 131 σταυρούς προτίμησης.
Οι υποψήφιοι ήταν 15, δεν εκλέγεται κανείς και το κόμμα στην Περιφέρεια έλαβε 1.462 ψήφους.

Δείτε τους σταυρούς όλων των υποψηφίων όλων των κομμάτων στην Περιφέρεια Αττικής