Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

«Ο ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΑΤΗΣ» - Μια θεατρική παράσταση με φιλανθρωπικό χαρακτήρα

Το Σάββατο 10 Ιανουαρίου και ώρα 20:00 έκανε ξανά την εμφάνιση του στο Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα «Ο ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΑΤΗΣ» από το εφηβικό τμήμα της Δημοτικής Ενότητας Γέρακα σε σκηνοθεσία Ασπασίας Τζιτζικάκη, αυτή τη φορά για φιλανθρωπικό σκοπό.

Παρά το γεγονός ότι οι πράξεις και τα θέλω του κεντρικού ήρωα καθοδηγούνται από την ακόρεστη δίψα του για πλούτο, στόχος αυτής της παράστασης ήταν το ακριβώς αντίθετο, να αφυπνίσει δηλαδή τα φιλάνθρωπα αισθήματα του κοινού κάνοντας το να κοιτάξει έξω από τη γυάλα του δυτικού κόσμου που μας περιβάλλει ώστε να συμβάλλει στην εκστρατεία της UNICEF κατά του υποσιτισμού των παιδιών με τον πολύτιμο οβολό του.

Η ανταπόκριση του κοινού για τον ιερό αυτό σκοπό ήταν δεδομένη και συνάμα συγκινητική καθώς χάρη στη συμμετοχή του κόσμου συγκεντρώθηκε σύμφωνα με το πρακτικό καταμέτρησης της UNICEF, το ποσό των 908,65 ευρώ.

Εύσημα ωστόσο αξίζουν στα παιδιά της θεατρικής ομάδας και στην κ.Τζιτζικάκη για την πρωτοβουλία και την κοινωνική αλληλεγγύη που επιδεικνύουν, δίνοντας μας την ελπίδα ότι οι επόμενες γενιές θα καταφέρουν να κατακτήσουν την αίσθηση του "εμείς" που λείπει από τις μέρες μας.