Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Εργαστήρι Αγάπης έστησαν τα ξωτικά στο 4ο Δημοτικό Γέρακα

Ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη γιορτή διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Γέρακα το Σάββατο 20/12 στο χώρο του σχολείου, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά τη δύναμη της συνεργασίας και της προσφοράς. 

Η γιορτή ξεκίνησε με παραδοσιακά κάλαντα και αφήγηση ηθών και εθίμων της χώρας μας από το τμήμα παραδοσιακών χορών του συλλόγου. Κατόπιν, γονείς και παιδιά απόλαυσαν 2 χορογραφίες που εκτέλεσαν τα παιδιά του τμήματος μοντέρνων χορών υπό τους ήχους χριστουγεννιάτικων τραγουδιών.

Αμέσως μετά, ο αρχηγός των ξωτικών και τα ξωτικά του κατέφθασαν στο σχολείο με περίσσεια διάθεση για παιχνίδι και χορό, παρασύροντας όχι μόνο τα παιδιά, αλλά και τους γονείς στα παιχνίδια τους, ενώ ΑγιοΒασίληδες φωτογραφίζονταν με τα παιδιά. Τέλος, όλοι επισκέφθηκαν τα εργαστήρια των ξωτικών που στήθηκαν στις αίθουσες διδασκαλίας όπου κατασκεύασαν στολίδια από πηλό, στεφάνια, κάρτες και πολλά άλλα.

Το εισιτήριο εισόδου ήταν συσκευασμένα τρόφιμα που θα δοθούν, με ευθύνη της διεύθυνσης του σχολείου, σε ευπαθείς οικογένειες.

Στη γιορτή παρευρέθηκαν πολλοί γονείς και φυσικά η διευθύντρια του σχολείου, κα. Ροζίνα Βαρουτέλη, η οποία από το πρωί του Σαββάτου συμμετείχε στην προετοιμασία.