Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Ξεκίνησε η προετοιμασία του Παλληνιακού

Την Δευτέρα 4 Αυγούστου στο γήπεδο Παλλήνης ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας του Παλληνιακού υπό την καθοδήγηση του καταξιωμένου και έμπειρου Παλληνιώτη προπονητή Σωκράτη Κιούρκου.

Το παρών έδωσαν 25 ποδοσφαιριστές ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ενταχθούν και οι υπόλοιποι οι οποίοι απουσίαζαν μετά από σχετική άδεια της διοίκησης.

Το φετινό ρόστερ της ομάδας απαρτίζεται από τους ¨παλιούς¨ Χριστοφιλέα, Καλούδη, Αλβανό, Ελ Γκαμάλ, Σιάσο, Κοκκινάκη, Κοβάνη, Γεωργιάδη, Μπούρα Η., Ρουφαγάλα., Λευτάκη, Καρπούση, Μπούρα Π., Μητσιάρα, Καββαδία, Δημητρακάκη, Πολίτη, Μπατζή, Ρουφαγάλα Γ και τους ¨νέους¨ Μαργέλη, Κυριόπουλο, Μαυράκη, Καραγιάννη, Αρμπετίνο, Σταυρουλάκη, Φότο, Τζεμπελίκο Ι, Χατζούδη ενώ εντός των ημερών θα ξεκαθαρίσει και το θέμα με τους Κούση και Κούνα.

Σίγουρα ο Σωκράτης Κιούρκος θα έχει πολύ δουλειά και έναν ευχάριστο πονοκέφαλο κατά την διάρκεια της προετοιμασίας αφού θα έχει να διαχειριστεί ένα ρόστερ 30 ποδοσφαιριστών.

Από την πλευρά της Διοίκησης το παρών έδωσαν ο ΠρόεδροςΧρήστος Αναστασίου, ο Αντιπρόεδρος Γιαβρούδης Γρηγόρης, ο Γενικός Αρχηγός Τζεμπελίκος Νίκος και ο υπεύθυνος ΤύπουΛάιος Γιώργος ενώ την πρώτη παρακολούθησαν οι πρώην παράγοντες Διονυσίου Ζήσης, Ζάβρας Γιώργος και αρκετοί φίλοι του Συλόγου..

Μετά το τέλος της πρώτης προπόνησης ο Πρόεδρος Χρήστος Αναστασίου δήλωσε τα εξής :

Το Δ.Σ. και εγώ προσωπικά εύχομαι σε όλους τους προπονητές και ποδοσφαιριστές του συλλόγου η νέα σαιζόν να είναι επιτυχημένη, με υγεία και πάνω από όλα να είμαστε όλοι αγαπημένοι και πιστοί στους στόχους μας. Ήδη το νέο Δ.Σ. έκανε πράξη τα όσα δεσμεύτηκε στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση και το φετινό ρόστερ απαρτίζεται στην πλειοψηφία του από ποδοσφαιριστές οι οποίοι προέρχονται από τα σπλάχνα του Συλλόγου μας.

Ενδεικτικά σας αναφέρω ότι από τους 30 ποδοσφαιριστές που αναμένεται να δώσουν το παρών στην προετοιμασία οι 24 έχουν ξεκινήσει και ανδρωθεί ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες του Παλληνιακού ενώ ο μέσος όρος ηλικίας είναι μόλις 21 έτη.

Το όμορφο και καθαρά οικογενειακό κλίμα που εισέπραξα εγώ και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. στην σημερινή πρώτη προπόνηση της ομάδας μας δίνουν την δύναμη και την πίστη να συνεχίσουμε και να ολοκληρώσουμε το δύσκολο έργο που αναλάβαμε να επιτελέσουμε φέτος. Ο Παλληνιακός θα λειτουργεί σαν μια οικογένεια και αυτό θα φανεί μέσα και έξω από το γήπεδο

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά και εκ μέρους του Δ.Σ. τον περσινό Γενικό Αρχηγό κύριο Διονυσίου Ζήση χάρη στον οποίο η ομάδα ξεκίνησε την προετοιμασία με προίκα περσινό αθλητικό υλικό σε άριστη κατάσταση καθώς και τον περσινό Αντιπρόεδρο κύριο Ζάβρα Γιώργο για την έμπρακτη και αμέριστη συμπαράσταση του.