Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Σημαντικές διακρίσεις για το Νηρέα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Στο Ιλίσιο κολυμβητήριο έγινε από 22 έως και 27 Ιουλίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων - Παγκορασίδων Α-Β, Παίδων - Κορασίδων, Εφήβων - Νεανίδων.

Η αγωνιστική ομάδα του Νηρέα Γέρακα έλαβε μέρος με 17 αθλητές/τριες οι οποίοι είχαν πετύχει τα όρια συμμετοχής για τους αγώνες. 

Την ομάδα αποτελούσαν οι εξής αθλητές:
Αγόρια: Τζιμάνης Κ., Ράπτης Γ., Καγκέλης Γ., Ράπτης Π., Διαμαντάκος Δ., Λαγός Ι., Κουτσουβέλης Π.
Κορίτσια: Κουτσουβέλη Ε., Κοσμάτου Ν., Σαρβανίδη Ε., Γιανούλα Σ., Αρβανιτοπούλου Α., Αλεξίου Ε., Τσελέντη Φ., Σταθοπούλου Λ., Μπαλκόνη Ν., Πασβάντη Β.

Oι προσπάθειες των παιδιών παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικράτησαν κυρίως λόγο ακαταλληλότητας του κολυμβητηρίου ήταν πολύ θετικές και τα αποτελέσματα πάρα πολύ καλά εάν υπολογίσουμε και το πολύ νεαρό της ομάδας μας.

Ο απολογισμός είναι πέντε χρυσά μετάλλια ένα χάλκινο και δύο πέμπτες θέσεις .

Αναλυτικά τα τρία χρυσά μετάλλια ήρθαν απο την γνωστή πλέον πρωταθλήτρια του Νηρέα Κουτσουβέλη Ελεάννα η οποία κέρδισε όλες τις αποστάσεις του υπτίου στην κατηγορία της. Ο Ράπτης Πάρης είναι ο αθλητής μας που πήρε δύο πρώτες θέσεις στα 200m μικτή και 200m πρόσθιο παμπαίδων Α . Ο ίδιος αθλητής πήρε και μια τρίτη θέση στα 100m πρόσθιο.Τέλος ο Καγκέλης Γιώργος πήρε την πέμπτη θέση στα 200m πεταλούδα και 200m μικτή παίδων. Κλείνοντας πρέπει να αναφερθούμε και στις έξι ένατες θέσεις που πήραν οι αθλητές-τριες μας, μια θέση που για πολύ λίγο τους άφησε εκτός τελικού του αγωνίσματός τους .

Συγχαρητήρια σε όλους για τις επιτυχίες τους που σε μια δύσκολη χρονιά οι αθλητές μας πίστεψαν στο Νηρέα Γέρακα έμειναν κοντά στην ομάδα τους και δικαιώθηκαν για την επιλογή τους .

Καλό καλοκαίρι σε όλους!!!!!!!!!!!!!!!!!