Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

CINE ΓΕΡΑΚΑ - Πέμπτη 31 Ιουλίου έως Τετάρτη 6 Αυγούστου

Πέμπτη 31/7 έως Τρίτη 5/8 - Ώρα 21:00 (μία προβολή)
ΠΩΣ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΤΕ ΤΟ ΔΡΑΚΟ ΣΑΣ 2 (HOW TO TRAIN YOUR DRAGON 2)

Σκηνοθεσία: Ντιν Ντεμπλουά.
Διάρκεια: 102 λεπτά

Πέμπτη 31/7 έως Τρίτη 5/8 - Ώρα 23:00 (μία προβολή)
Τετάρτη 6/8 - Ώρα 21:30 & 23:15 (δύο προβολές)
ΗΡΑΚΛΗΣ (HERCULES)

Σκηνοθεσία: Μπρετ Ράτνερ
Πρωταγωνιστούν: Ντουέιν Τζόνσον, Ίαν ΜακΣέιν, Τζον Χερτ, Ρούφους Σιούελ, Τζόζεφ Φάινς, Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Ιρίνα Σάικ
Διάρκεια: 98 λεπτά

Τετάρτη 6 Αυγούστου - Ώρα 20:00
Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ MASTER CHEF
Σκηνοθεσία: Αργύρης Αθανασίου
Διάρκεια: 60 λεπτά

ΠΩΣ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΤΕ ΤΟ ΔΡΑΚΟ ΣΑΣ 2
HOW TO TRAIN YOUR DRAGON 2
Σκηνοθεσία: Ντιν Ντεμπλουά.
Διάρκεια: 102 λεπτά
Ώρα έναρξης:
Πέμπτη - Τρίτη 21.00 (Μια προβολή) (Μεταγλωττισμένη)


To συναρπαστικό δεύτερο μέρος της τριλογίας “Πώς να εκπαιδεύσετε το δράκος σας” μας γυρίζει πίσω στον φανταστικό κόσμο του Ψάρη και του Φαφούτη, πέντε χρόνια αφότου οι δυο τους έχουν ενώσει δράκους και Βίκινγκς στο νησί Μπερκ.

Το βασικό θέμα της ιστορίας είναι η σχέση που δημιουργείται ανάμεσα στον αδύναμο Ψάρη και σε ένα δράκο, το Φαφούτη και πως αυτή επηρεάζει το δεσμό ανάμεσα στους Βίκινγκς και τους δράκους. Από τη μία βρίσκονται οι σκληροί Βίκινγκς και από την αντίθετη πλευρά είναι ο Ψάρης που προσπαθεί να τους μοιάσει και να κάνει περήφανο τον πατέρα του. Ο αδέξιος όμως χαρακτήρας του δεν του το επιτρέπει… Ξαφνικά, θα γνωρίσει και θα γίνει φίλος με έναν άγριο δράκο, το Φαφούτη, και έτσι η παρουσία του στη φυλή του γίνεται πιο έντονη.

Ενώ η Άστριντ, ο Μύξαρχος και η υπόλοιπη συμμορία προκαλούν ο ένας τον άλλον σε αγώνες δράκων, που έχει γίνει το νέο αγαπημένο άθλημα του νησιού, το πλέον αχώριστο δίδυμο ανακαλύπτει νέους κόσμους και αχαρτογράφητους τόπους. Μέχρι τη στιγμή που μία από τις περιπέτειές τους θα τους οδηγήσει στην ανακάλυψη μιας μυστικής σπηλιάς πάγου, που στεγάζει εκατοντάδες νέους άγριους ​​δράκους και τον μυστηριώδη Καβαλάρη των Δράκων. Έτσι οι δύο φίλοι θα βρεθούν στο κέντρο μιας μάχης για την προστασία της ειρήνης. Τώρα, ο Ψάρης και ο Φαφούτης πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους, να αγωνιστούν για τα πιστεύω τους και παράλληλα πρέπει να αναγνωρίσουν το γεγονός ότι μόνο μαζί, έχουν τη δύναμη να επηρεάσουν το μέλλον τόσο των ανθρώπων όσο και των δράκων.

Οι αχώριστοι πλέον Φαφούτης και Ψάρης θα θυσιάσουν τα πάντα για να διατηρήσουν την ειρήνη θέτοντας ακόμα και τη ζωή τους σε κίνδυνο. Θα μπορέσουν όμως οι δύο φίλοι να σταθούν εμπόδιο στα μοχθηρά σχέδια του Καβαλάρη των Δράκων;

ΗΡΑΚΛΗΣ - HERCULES
Σκηνοθεσία: Μπρετ Ράτνερ.
Πρωταγωνιστούν: Ντουέιν Τζόνσον, Ίαν ΜακΣέιν, Τζον Χερτ, Ρούφους Σιούελ, Τζόζεφ Φάινς,
Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Ιρίνα Σάικ
Διάρκεια: 98 λεπτά
Ώρα έναρξης: Πέμπτη - Τρίτη 23.00 (Μια προβολή)
Τετάρτη 21.30 & 23.15 (Δύο προβολές)


Πριν από χίλια τετρακόσια χρόνια, μια βασανισμένη ψυχή περπάτησε στη γη που δεν ήταν ούτε άνθρωπος ούτε θεός. Ο Ηρακλής ήταν ο ισχυρός γιος του Θεού Δία, γι 'αυτό δεν πήρε τίποτα, εκτός από το να υποφέρει όλη του τη ζωή. Μετά από τους επίπονους δώδεκα άθλους και την απώλεια της οικογένειάς του, αυτή η σκοτεινή και κουρασμένη ψυχή γύρισε την πλάτη τους θεούς βρίσκοντας μόνη παρηγοριά στις αιματηρές μάχες. Κατά τη διάρκεια των ετών γέμιζε από αγάπη την ομάδα έξι παρόμοιων ψυχών, όπου ο μόνος δεσμός τους ήταν η λατρεία για τον πόλεμο και η παρουσία του θανάτου. Αυτοί οι άνδρες και οι γυναίκες ποτέ δεν αμφισβήτησαν το που θα πάνε να πολεμήσουν ή γιατί ή ποιον, παρά μόνο πόσα λεφτά θα πληρωθούν. Τώρα, ο βασιλιάς της Θράκης έχει προσλάβει αυτούς τους μισθοφόρους για να εκπαιδεύσει τους άντρες του και να γίνει ο μεγαλύτερος στρατός όλων των εποχών. Είναι καιρός για αυτή την ομάδα των χαμένων ψυχών τελικά να ανοίξουν τα μάτια τους και να δουν τελικά πόσο μακριά έχουν φτάσει όταν θα πρέπει να εκπαιδεύσουν έναν στρατό για να γίνει τόσο αδίστακτος και αιμοδιψής όσο η φήμη τους.

Ο Ντουέιν Τζόνσον ενσαρκώνει τον πιο γνωστό Έλληνα ημίθεο, τον ένα και μοναδικό Ηρακλή, όπως αυτός αποτυπώνεται ανάγλυφα στα graphic novels του Στιβ Μουρ. Ο τεραστίων διαστάσεων ήρωάς μας και οι άξιοι σύντροφοί του στα όπλα προσλαμβάνονται από το βασιλιά της Θράκης και την κόρη του, προκειμένου να εκπαιδεύσουν το στρατό τους και να τον μεταμορφώσουν σε μηχανή πολέμου, ενάντια στο Ρήσο που επιβουλεύεται το θρόνο. Αυτή είναι η πραγματικότητα, όμως ή μήπως οι ήρωες έπεσαν θέμα σκευωρίας; Μια επική περιπέτεια με χορταστικές σκηνές μάχης γεμάτες αίμα, πολλούς φόνους, προδοσία και συγκινητικές θυσίες που μας αποκαλύπτουν τι κρύβεται πίσω από το θρύλο του γιου του Δία, του Ηρακλή που πραγματοποίησε τους Δώδεκα Άθλους.