Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Αποχέτευση Δήμου Παλλήνης: Συνδέσεις και όχι υποσχέσεις

Στα μέσα περίπου του 2013 ξεκίνησε η κατασκευή των αγωγών αποχέτευσης λυμάτων στο Γαργηττό ΙΙ και σήμερα οι ιδιοκτήτες ακινήτων έλαβαν ειδοποίηση ότι ήρθε η ώρα της σύνδεσης με το δίκτυο.

Ίσως η πιο ευχάριστη ειδοποίηση που λαμβάνει κανείς το τελευταίο διάστημα, αφού όποιος την έχει λάβει θα απαλλαγεί οριστικά από το γνωστό σε όλους μας "βοθρατζίδικο" και το κόστος που το ακολουθεί. Ακολουθεί σε σύντομο διάστημα ο Γαργηττός Ι.

Χάρτες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ, στη δημοσίευσή μου του Ιουνίου. Για το υπόλοιπο τμήμα ολόκληρου του Δήμου μας, έχουν γίνει ιδιαιτέρως σημαντικά βήματα από τη σημερινή Δημοτική Αρχή, που με κάνουν να πω χωρίς δισταγμό πως μόνο αυτή μπορεί να ολοκληρώσει το έργο και να δώσει λύση σε αυτό το τεράστιο πρόβλημα. 

Δείτε τι έλαβαν οι ιδιοκτήτες ακινήτων στο Γαργηττό ΙΙ:

Ενημερώνουμε τους ιδιοκτήτες όλων των ακινήτων που ανήκουν στην Πολεοδομική Ενότητα ΓΑΡΓΗΤΤΟΣ ΙΙ ότι το δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων υδάτων στην περιοχή βρίσκεται στην τελική φάση ολοκλήρωσης του.

Α. Για τους ιδιοκτήτες ακινήτων των περιοχών που περικλείονται από τις οδούς:

- ΓΑΡΓΗΤΤΟΣ ΙΙ: Ανθέων, Αθηνάς, Κλεισθένους, Ελάτης

Στις παραπάνω περιοχές έχει πραγματοποιηθεί η διοικητική παραλαβή του έργου κατασκευής δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων και προχωράμε στην πραγματοποίηση των συνδέσεων με τα ακίνητα.

Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στο Γραφείο Ύδρευσης, στο Ισόγειο του Δημοτικού Καταστήματος (Ιθάκης 12, Γέρακας, τηλ.: 210-6604623), για την υποβολή της σχετικής αίτησης προσκομίζοντας και τα τεχνικά στοιχεία του ακινήτου σας.

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά προκειμένου να υποβληθούν αιτήσεις για σύνδεση στο δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων υδάτων είναι:

1. Απλό αντίγραφο συμβολαίου ιδιοκτησίας ακινήτου ή αντίγραφο κτηματολογικού φύλλου και απόσπασμα κτηματολογικού διαγράμματος
2. Πίνακας σύστασης οριζόντιας ιδιοκτησίας (εάν υφίσταται)
3. Απλό αντίγραφο οικοδομικής αδείας ή βεβαίωση νομιμοποίησης αυθαιρέτου από την πολεοδομία
4. Απλό αντίγραφο τοπογραφικού διαγράμματος (από το φάκελο οικοδομικής αδείας)
5. Απλό αντίγραφο διαγράμματος κάλυψης (από το φάκελο οικοδομικής αδείας)
6. Απλό αντίγραφο πρόσφατου λογαριασμού ύδρευσης

Μετά την υποβολή των αιτήσεων θα ακολουθήσει αυτοψία από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας και την ενημέρωση για τον τρόπο καταβολής της αναλογούσας δαπάνης θα πραγματοποιηθεί η σύνδεση με το ακίνητο.

Με τιμή
ο Δήμαρχος Παλλήνης
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Η. ΖΟΥΤΣΟΣ