Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Σεμινάρια "Γνωρίζοντας το σινεμά" στην Κινηματογραφική Λέσχη Παλλήνης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Παλλήνης, στα πλαίσια των Σεμιναρίων του Μαΐου που ξεκίνησε πέρσι, θα πραγματοποιήσει και φέτος σεμινάριο με θέμα "Γνωρίζοντας το σινεμά", που θα απευθύνεται στο κοινό που ενδιαφέρεται για την Έβδομη Τέχνη.
  • Στις 14 Μαΐου, ημέρα Τετάρτη, ο διευθυντής Φωτογραφίας Γιάννης Φώτου θα μιλήσει για την Ιστορία και την Τεχνική του Κινηματογράφου.
  • Στις 21 Μαΐου, ημέρα Τετάρτη, ο σκηνοθέτης Αλέξης Τσάφας θα παρουσιάσει τρόπους "ανάγνωσης" μίας ταινίας. Στην παρουσίαση συμπεριλαμβάνεται και προβολή ταινίας.
  • Στις 28 Μαΐου, ημέρα Τετάρτη, ο Γιάννης Φώτου και ο Αλέξης Τσάφας θα συνοψίσουν τα θέματα των προηγούμενων συναντήσεων και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις και απορίες των συμμετεχόντων.
Τα σεμινάρια θα λάβουν χώρα στο Οινοποιείο Πέτρου (Λεωφ. Μαραθώνος 117, Παλλήνη).

Ώρα έναρξης των σεμιναρίων 20:00
Διάρκεια κάθε σεμιναρίου 3 ώρες
Είσοδος Ελεύθερη

Ερωτηματολόγιο Κινηματογραφικής Λέσχης Παλλήνης

Επειδή θεωρούμε απαραίτητη και καθοριστική τη γνώμη σας για τις επιλογές μας, θα σας παρακαλούσαμε να συμπληρώσετε το παρακάτω ερωτηματολόγιο για να μας βοηθήσετε στην εξέλιξη της λέσχης.
Για να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο, πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο για να ανοίξετε το ερωτηματολόγιο, συμπληρώστε τις απαντήσεις και πατήστε “Υποβολή”.

https://docs.google.com/forms/d/1h0kwW7D2dL1Kx6catfo4SmeRjkxutzrQRuVY4lIuDXc/viewform

Παρακαλούμε να συμμετάσχουν μόνο όσοι δεν έχουν ήδη συμπληρώσει το ερωτηματολόγιο.