Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Αναγκαιότητα και Προοπτική της Διά Βίου Μάθησης - ακόμη μια επιτυχημένη ημερίδα από το Δήμο Παλλήνης

Κάντε κλικ για περισσότερες φωτογραφίες
Τα πιστοποιητικά παρακολούθησης των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Επιμόρφωσης Ενηλίκων Δια Βίου Μάθησης, για την εκπαιδευτική χρονιά 2012-2013, που υλοποίησε το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Παλλήνης απονεμήθηκαν στους συμμετέχοντες των προγραμμάτων, στο πλαίσιο εκδήλωσης, που έγινε την Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014, στο Πολιτιστικό Κέντρο Δ.Ε Γέρακα του Δήμου Παλλήνης.

Στην εκδήλωση με θέμα «Αναγκαιότητα και Προοπτική της Διά Βίου Μάθησης», απηύθυνε χαιρετισμό ο Δήμαρχος Παλλήνης κ.Ζούτσος.


)

Για την «Προοπτική της Δια Βίου Μάθησης», μίλησε η κα. Μαρία Τερλιξίδου, ειδική επιστημονική σύμβουλος προγράμματος εκπαίδευσης εκπαιδευτικών ΚΒΔΜ.

)

Από την εκδήλωση έστειλε ο δικό του μήνυμα για την εκπαίδευση ενηλίκων στο πλαίσιο των σχολείων δεύτερης ευκαιρίας, ο Δημήτρης Κατσίνης, Δ/ντης ΣΔΕ Παλλήνης.

)

Οι βεβαιώσεις επιμόρφωσης στους συμμετέχοντες των προγραμμάτων Δια Βίου Μάθησης της περσινής χρονιάς, απονεμήθηκαν από το Δήμαρχο Παλλήνης, κ.Αθανάσιο Ζούτσο, τους προσκεκλημένους ομιλητές, καθώς και από Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους.