Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Βράβευση του Δήμου Παλλήνης από τον ΣΠΑΠ

Κάντε κλικ στη φωτογραφία για περισσότερες
Το Δήμο Παλλήνης βράβευσε ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπλασης Πεντελικού (ΣΠΑΠ) σε τελετή που έγινε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2013.

Ο Δήμος Παλλήνης βραβεύτηκε στο πρόσωπο του Δημάρχου ενώ βραβεύτηκε και ο Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, Αντιδήμαρχος κ. Αβαρκιώτης.

Στην τελετή βραβεύτηκε επίσης ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Δένδιας.

Η βράβευση έγινε σε μια κατάμεστη από αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εθελοντές του ΣΠΑΠ, αξιωματικούς του Πυροσβεστικού Σώματος, αίθουσα.

Ο Δήμαρχος Παλλήνης κ.Αθανάσιος Ζούτσος κατά τη βράβευσή του εξήρε τη φιλία και την καλή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί με τον Πρόεδρο του ΣΠΑΠ, αλλά και όλα τα μέλη του Συνδέσμου, ενώ ήταν ο πρώτος Δήμαρχος από τους βραβευθέντες, που δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει εγκάρδια τους εθελοντές, για αλληλεγγύη και την ανθρωπιά που προτάσσουν με το έργο τους.

Την εκδήλωση άνοιξε με τον απολογισμό, τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του Συνδέσμου ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ. Αμέσως μετά στο βήμα ανέβηκε και ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, παρουσιάζοντας συγκριτικά γραφήματα των τελευταίων ετών, που έδειχναν ότι με τη συνεργασία των φορέων και την άμεση αντιμετώπιση των πυρκαγιών κατά την εκδήλωσή τους, το αποτελέσματα είναι θετικά.