Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες από την Ένωση Γονέων Παλλήνης

Το ΔΣ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Παλλήνης εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους νέους και τις νέες που παρά τα κοινωνικά δεδομένα που επιφέρει η δύσκολη οικονομική συγκυρία την οποία διέρχεται η χώρα μας, πέτυχαν την εισαγωγή τους στις σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Μέσα σε ένα δυσμενές περιβάλλον, που δεν ευνοεί παράγοντες επιτυχίας όπως η ηρεμία και η θέληση, εκείνοι έμειναν προσηλωμένοι στο στόχο τους, βγαίνοντας νικητές σε ένα δύσκολο αγώνα. Κερδίζοντας αυτήν τη μάχη έδωσαν μηνύματα αισιοδοξίας και απέδειξαν ότι η νεολαία καλείται να έχει επιμονή, θέληση και πίστη για την επίτευξη των στόχων της, στοιχεία που προσδίδουν σε όλους εμάς ελπίδα για το μέλλον. Τους ευχόμαστε ολόψυχα καλές σπουδές και καλή αρχή στο νέο τους ξεκίνημα.

Συγχαρητήρια αξίζουν και σε αυτούς που δεν κατάφεραν φέτος να εισαχθούν σε σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης γιατί παρά το αποτέλεσμα επέλεξαν να καταβάλλουν προσπάθεια και να συμμετάσχουν στον αγώνα. Τίποτα δεν τελειώνει εδώ, αντίθετα ο αγώνας και η προσπάθεια για μάθηση και επαγγελματική καταξίωση είναι καθημερινός.

Η θέληση, η υπομονή και η επιμονή είναι τα στοιχεία εκείνα που καθορίζουν την επιτυχία στη ζωή.

Τέλος, συγχαρητήρια στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς των μαθητών, που στήριξαν τα παιδιά στη διάρκεια της προετοιμασίας τους για την επίτευξη των στόχων τους.