Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου το Μεσσηνιακό γλέντι

Ο Σύλλογος Μεσσηνίων Παλλήνης «Ο ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ» όπως κάθε χρόνο, έτσι κι εφέτος διοργανώνει το Μεσσηνιακό Γλέντι. Μια εκδήλωση που δίνει την ευκαιρία σε όλα τα μέλη αλλά και φίλους του Συλλόγου να βρεθούν όλοι μαζί σε μια ξεχωριστή βραδιά που δεσπόζει η Μεσσηνιακή φιλοξενία.

Το Μεσσηνιακό γλέντι για μια ακόμη χρονιά θα γίνει στο μέρος το γνωστό, στον φιλόξενο χώρο του 3ου Δημοτικού Σχολείου του Δήμου Παλλήνης (Κάντζα) που με μεγάλη προθυμία, τόσο η Διεύθυνση του Σχολείου, όσο και η Σχολική Επιτροπή του Δήμου, παραχωρούν κάθε χρόνο στο Σύλλογο, την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου στις 8.30 το βράδυ.

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη γευστικότατη και μοναδική γουρουνοπούλα της Καλαμάτας με την ξεχωριστή σφέλα καθώς και τις απαράμιλλες δίπλες που θα προσφερθούν στο Γλέντι μας.

Η μουσική κάλυψη με παραδοσιακά και λαϊκά τραγούδια από τον κορυφαίο του είδους, τον Παναγιώτη Λάλεζα. 

Η επίλεκτη ομάδα των παραδοσιακών χορών του Δήμου μας, νέοι και νέες, που ξεκίνησαν από μικρά παιδιά το χορό, αδιάλειπτα, γεμάτα αγάπη και μεράκι στην παράδοση του τόπου μας, μαζί με τον πρωτοχορευτή τον Ηλία Νικητόπουλο και μέλος του ΔΣ του Συλλόγου, εξασφαλίζουν την άριστη εμφάνιση και το απολαυστικό θέαμα.