Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Μια ξεχωριστή εκδήλωση από ξεχωριστά παιδιά

Μια ξεχωριστή εκδήλωση από τα ξεχωριστά παιδιά του ΚΔΑΠ ΜΕΑ, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Ιουνίου στο Οινοποιείο Πέτρου.

Το θέμα της οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Ήταν η γιορτή λήξης της χρονιάς για το ΚΔΑΠ ΜΕΑ της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Παλλήνης, για την οποία τα παιδιά μαζί με τους δασκάλους τους δούλεψαν πολύ και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό.

Γονείς, συγγενείς, φίλοι, αλλά και κάτοικοι παρακολούθησαν αυτή την ιδιαίτερη εκδήλωση και χειροκρότησαν τα παιδιά για το αποτέλεσμα.

Συγχαρητήρια στα παιδιά που συμμετείχαν και ήταν με αλφαβητική σειρά: Ασημάκη Μαρία, Γαζοράκης Χρήστος, Δαβιδιάν Στέφανος, Κανελλόπουλος Άγγελος, Καραγιάννης Σωτήρης, Καραμπάτση Ελένη, Κλαδιάς Γιάννης, Κουφού Μαρία, Μούρτζινος Θανάσης, Μπέλμπας Θοδωρής, Παπανικολάου Φωφώ, Παπαχριστοδουλίδου Λία, Παυλοπούλου Χαρά, Σταμούλης Παναγιώτης, Τσώνη Σοφία, Φίλος Κωνσταντίνος.

Επίσης συγχαρητήρια στους δασκάλους του ΚΔΑΠ ΜΕΑ: Μαριλένα Γούνια, Κατερίνα Πατσιόυλη, Γιάννη Πολίτη.

Τέλος αν και δεν συνηθίζω να γράφω τους παρόντες αιρετούς σε εκδηλώσεις, αυτή τη φορά θα το κάνω και ήταν οι: Θανάσης Ζούτσος, Κουνενάκη Ειρήνη, Ζινέλη Πόπη, Μερτύρης Παναγιώτης, Μπουντουβάς Τάσος.