Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Ανθούσας "τσικνίζει - κόντρα στην κρίση"

ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ – ΕΜΕΙΣ ΘΑ ’’ ΤΣΙΚΝΙΣΟΥΜΕ’’ 

Η οικονομική κρίση, η ανεργία, οι μειώσεις μισθών και συντάξεων και τα χαράτσια μας έχουν κάνει να χάσουμε τον ύπνο μας, εμείς πρέπει να διατηρήσουμε την αξιοπρέπειά μας, να βρούμε τρόπους να τηρήσουμε τις παραδόσεις και να διασκεδάσουμε.

Δεν είναι απαραίτητο να πάμε σε κοσμικά κέντρα και ταβέρνες για να περάσουμε την Τσικνοπέμπτη, μπορούμε να συγκεντρωθούμε σε φιλικά μας σπίτια, παίρνοντας μαζί μας και τα φαγητά μας και να περάσουμε υπέροχα.

Ο Σύλλογός μας έχει μία "ζεστή και φιλόξενη γωνιά", στη διασταύρωση των οδών Αιγίου και Μεσσήνης, που θα είναι ανοιχτή την ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ (7 Μαρτίου) από τις 7μμ και τα μέλη του Δ.Σ θα περιμένουν τα μέλη και τους φίλους του Εξωραϊστικού Συλλόγου για να τσικνίσουμε μαζί.

Θα υπάρχει μπουφές με αποκριάτικα εδέσματα, κρασί και αναψυκτικά. Για τον εμπλουτισμό του μπορείτε να φέρετε και σεις το μεζέ σας ή το σπιτικό σας κρασάκι.

Από πλευράς μουσικής έχουμε CD με μουσική και τραγούδια από όλα τα μέρη της Ελλάδας, αν έχετε κάποια προτίμηση πάρτε μαζί σας και το αγαπημένο σας CD και θα αναστενάξει η πίστα.

Ο χώρος μπορεί να μην είναι πολύ μεγάλος, αλλά μας χωράει όλους. Μη διστάσετε να έρθετε, χίλιοι καλοί χωράμε, το σίγουρο είναι ότι θα περάσουμε καλά και θα συνεχίσουμε τις συνεστιάσεις σε περιοδική βάση. 

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ
ΤΟ Δ.Σ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ