Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Κοπή πίτας Γυμναστικού Συλλόγου Basketball Παλλήνης

Την πίτα του κόβει ο Γυμναστικός Σύλλογος Παλλήνης (Basketball) το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 στο κλειστό της Παλλήνης. 

Οπως ο ίδιος ο Σύλλογος λέει στην πρόσκλησή του "ουσιαστικός λόγος της εκδήλωσης είναι η γνωριμία και η ενίσχυση του συνεκτικού ιστού μεταξύ των μελών της μπασκετικής οικογένειας της περιοχής μας" και συνεχίζει τονίζοντας ότι "εισφορά εισόδου ... η συμπαράσταση και στήριξη στη συνολική προσπάθεια". 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Με ιδιαίτερη χαρά και ευχαρίστηση, για άλλη μια χρονιά, προσκαλούμε τους αθλητές,τους γονείς και τους φίλους του Γυμναστικού Συλλόγου Παλλήνης (Ομάδες Μπάσκετ Ακαδημιών - Παμπαίδων -Παίδων - Κορασίδων - Εφήβων - Ανδρών) και ιδιαίτερα τους μικρούς - μικρούς αθλητές μας στην εκδήλωση που θα γίνει για την κοπή της πίτας για το 2013.



Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013 18.00-20.00 στο Κλειστό Αθλητικό Κέντρο , στην Παλλήνη.

Ουσιαστικός σκοπός της εκδήλωσης είναι η γνωριμία και η ενίσχυση του συνεκτικού ιστού μεταξύ των μελών της "Μπασκετικής" οικογένειας της περιοχής μας.

Εισφορά εισόδου ...για κάθε αθλητή και φίλο του Συλλόγου ….η συμπαράσταση και στήριξη στη συνολική προσπάθεια .

Ευχαριστούμε για τις ευγενικές χορηγίες τους συμπολίτες μας και όλους, γονείς και φίλους, που συνέδραμαν με οιονδήποτε τρόπο την εκδήλωση αυτή.

Θα σας περιμένουμε!
Εκ μέρους του Δ.Σ.