Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Συνεχίζεται ο καθαρισμός του 7ου Δημοτικού & Νηπιαγωγείου Παλλήνης - Ανακοίνωση του Συλλόγου


Με γλαφυρό τρόπο περιγράφει ο Σύλλογος Γονέων του 7ου Δημοτικού-Νηπιαγωγείου Παλλήνης την περιπέτεια (ευτυχώς όχι τραγωδία) που περνάει το σχολείο από την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου και μετά. 

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση προς τους γονείς και δείτε πρόσφατες φωτογραφίες ΕΔΩ

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε το 7ο Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Παλλήνης, έδωσε στους γονείς που συμμετείχαν την ευκαιρία παρακολούθησης βιωματικού περιβαλλοντολογικού σεμιναρίου!!! 

Αντικείμενο έρευνας… το νερό και οι ιδιότητες του: Διαλυτότητα και περιεχόμενο (φτερά, ξύλα, φύλλα, χέλια) χημική σύσταση (το αργιλόχωμα γίνεται πηλός;) ήχοι και μυρωδιές (βουή ρέματος, χαλιά λασπωμένα) ανακύκλωση υλικών ,βραδινή ολονυκτία παρακολούθησης για τις νεράιδες του νερού κ.α. 

Οι εθελοντές γονείς παλέψανε με τις λάσπες και δώσανε τη ψυχή τους για να ξαναλειτουργήσει άμεσα το σχολείο μας. Το αποτέλεσμα είναι να βρίσκονται σήμερα όλες οι αίθουσες του δημοτικού σχολείου έτοιμες και καθαρές. Εμείς που το βιώσαμε θα βάλουμε ένα μεγάλο θαυμαστικό στα όρια που είχε ο καθένας… ένα μεγάλο θαυμαστικό που δεν μπορεί να τελειώσει απλά μια τελεία. Ευχή μας το κάρπισμα του εργαστηρίου που παρακολούθησαν, να γίνει φυλακτό να τους φυλάει, γνώση να τους συνοδεύει, δρασκελιά μεγάλη σε όποια προσωπική δύσκολη στιγμή τους!!!!! 
Όσοι γονείς δεν κατάφεραν να έρθουν έστω και για λίγο, πραγματικά ήταν οι μεγάλοι χαμένοι. 

Σήμερα Δευτέρα 25-2-13 όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, πλύθηκε μεγάλο μέρος του προαύλιου χώρου του σχολείου μας. Αύριο Τρίτη 26-2-13 έχουμε σαν στόχο να καθαριστεί το σύνολο του προαύλιου χώρου. Ταυτόχρονα έχουν δρομολογηθεί και βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο όλες οι άλλες εργασίες επιδιόρθωσης για να ξαναλειτουργήσει άμεσα με ασφάλεια το σχολείο μας. Ενημέρωση για την ημερομηνία που θα ξαναλειτουργήσει το δημοτικό σχολείο θα έχετε αύριο. 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Παλλήνης Κο Ζούτσο και τους Αντιδημάρχους Κους Αβαρκιώτη και Καρκούλια, για την διαρκή παρουσία τους στο σχολείο μας, συντονίζοντας έτσι με άψογο τρόπο τις εργασίες καθαρισμού. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον εθελοντή γονέα του σχολείου μας Κο Κώστα Μανωλάκη που φρόντισε να έρθει πυροσβεστικό όχημα για την καθαριότητα του προαύλιου χώρου. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα και τον διοικητή του πυροσβεστικού σώματος Κορωπίου Κο Τζοΐτη Αθανάσιο, που ανταποκρίθηκε αμέσως στην έκκληση που του κάναμε, για να ξαναλειτουργήσει άμεσα το σχολείο μας. 

Την Τετάρτη 27-2-13 στις 8:30 το πρωί καλούμε όλους τους γονείς του σχολείου μας, να δώσουν το παρόν μπροστά στο νηπιαγωγείο. Για να καταφέρουμε να ξαναλειτουργήσει άμεσα το νηπιαγωγείο μας θέλουμε την βοήθεια σας. 

Με εκτίμηση 
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ 7ου ΔΗΜ. & ΝΗΠ. ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε ο Σύλλογος προς τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Κορωπίου

Προς: ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΡΩΠΙΑΣ (ΚΟΡΩΠΙΟΥ)

Κο Τζοΐτη Αθανάσιο

Αξιότιμε διοικητά της πυροσβεστικής υπηρεσίας Κορωπίου Κ. Αθανάσιε Τζοίτη, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την ακαριαία ανταπόκριση που δείξατε στην μεγάλη ανάγκη πυροσβεστικού οχήματος που είχε το σχολείο μας σήμερα 25-2-2013.

Αντιληφθήκατε αμέσως την μεγάλη ανάγκη του σχολείου μας και συμβάλατε καταλυτικά ώστε να ξαναλειτουργήσει όσο γίνετε πιο γρήγορα.

Ο σύλλογος γονέων του σχολείου μας, όλοι οι γονείς και οι δάσκαλοι, σας είμαστε ευγνώμωνες και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο σας.