Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Συνεχίζεται η δράση «Χωρίς Μεσάζοντες» από το Δήμο Παλλήνης

Σε δράση που γίνεται θεσμός και τείνει να καθιερωθεί στην πόλη μας εξελίσσεται το κίνημα «Χωρίς Μεσάζοντες» που πρώτος πανελλαδικά έφερε ο Δήμος Παλλήνης στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. 

Μετά την τεράστια απήχηση των τριών προηγούμενων διανομών αγροτικών προϊόντων ο Δήμος Παλλήνης δίνει για τέταρτη φορά τη δυνατότητα στους κατοίκους του να προμηθευτούν προϊόντα «Χωρίς Μεσάζοντες».

Ο Δήμος Παλλήνης ανταποκρινόμενος στις όλο και αυξανόμενες ανάγκες των πολιτών, με γνώμονα την αυτό-οργάνωση της τοπικής μας κοινωνίας και με στόχο την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής προχωρά στην διάθεση αυτή την φορά πληθώρας ειδών (18 είδη ζυμαρικών, 6 είδη αλεύρων, 2 είδη ελαιολάδου, 2 είδη ελιών, 4 είδη εσπεριδοειδών, 3 είδη μελιού, μανιτάρια, 7 είδη οσπρίων, 3 είδη τσίπουρου, 2 είδη ρυζιού, σταφίδες, 3 είδη καρπών, 4 είδη γλυκών κουταλιού, 10 είδη τυριών, γιαούρτι, πατάτες και χαρτικά) από 20 προμηθευτές από όλη την Ελλάδα.

Ο Δήμος Παλλήνης καλεί όλους τους κατοίκους να υποβάλλουν παραγγελία είτε ηλεκτρονικά μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.marketpallinis.gr είτε στο Δημαρχείο Παλλήνης (Ιθάκης 12, Γέρακας) στο Γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής μέχρι και την 30/11/2012.