Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Δήμος Παλλήνης: Κάλεσμα για ενίσχυση του Κοινωνικού Φροντιστηρίου

Στην προσπάθεια μας για την ενίσχυση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων ξεκινήσαμε την περσινή σχολική χρονιά το Κοινωνικό Φροντιστήριο στο Δήμο Παλλήνης, ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό το δίκτυο Κοινωνικής αλληλεγγύης.

Εκτιμώντας την κατάσταση που βιώνουν οι συνδημότες μας, σε συνεργασία με ευαισθητοποιημένους επαγγελματίες της πόλης αποβλέπουμε στην μαθησιακή υποστήριξη και ενδυνάμωση μαθητών που οι οικογένειές τους αντιμετωπίζουν οικονομικό - κοινωνικά προβλήματα.

Ήδη έχουμε δημιουργήσει ένα δίκτυο συνεργασίας με Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης, Κέντρα Ξένων Γλωσσών και ιδιώτες εκπαιδευτικούς τους οποίους και ευχαριστούμε.

Επειδή ο αριθμός των μαθητών που χρειάζονται βοήθεια, μεγαλώνει μέρα με την μέρα, καλούμε ιδιώτες εκπαιδευτικούς και δημόσιους λειτουργούς της εκπαίδευσης που μπορούν να ενισχύσουν το πρόγραμμα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, ως εθελοντές να πλαισιώσουν αυτήν την προσπάθεια.

Για περισσότερες πληροφορίες : κ. Κατερίνα Μαντούδη, τηλ. 210-6611238 και στην Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής στο τηλ. 210-6604638