Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Ευχαριστίες από το Σύλλογο Μεσσηνίων Παλλήνης

Το ΔΣ του Συλλόγου Μεσσηνίων Παλλήνης «Ο ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ» ευχαριστεί τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου για την μαζική συμμετοχή τους και εφέτος, στο καθιερωμένο Μεσσηνιακό Γλέντι. Οι δύσκολες και επώδυνες για όλους μας οικονομικές συνθήκες αν και ήσαν ανασταλτικοί παράγοντες εντούτοις η παρουσία των 600 και πλέον ατόμων, υποδηλώνει ότι το πανηγύρι μας καλά κρατεί και αναμένεται με ενδιαφέρον.

Όλα αυτά δεν είναι τυχαία δεδομένου ότι η ποιότητα των μεσσηνιακών προϊόντων που προσφέρονται είναι αρίστη, τα παραδοσιακά μουσικά σύνολα που εμφανίζονται είναι ιδιαίτερα αναγνωρισμένα στο χώρο και η διοργάνωση από τα μέλη του ΔΣ γίνεται με κέφι και με αμέριστη προσωπική προσφορά.

Εφέτος δύο ξεχωριστές παρουσίες, του πολυτάλαντου Μεσσήνιου καλλιτέχνη (λαογράφος, μουσικός, τραγουδιστής, δάσκαλος παραδοσιακών χορών) Λεωνίδα Παπακώστα και της απαράμιλλης Γιώτας Βέη με συνοδεία κλαρίνου τον Ζαφειρόπουλο, μας ταξίδεψαν στην παράδοση.

Εφέτος πραγματοποιήσαμε αλλαγές στον έλεγχο της διανομής της γουρουνοπούλας και των αναψυκτικών – ποτών, ώστε να μην υπάρξουν απώλειες και να ικανοποιηθούν όλοι μας οι καλεσμένοι. Οκτώ άτομα βοήθησαν για αυτό και μάλιστα με κόστος 170 ε.και πραγματικά απέδωσε.

Η χορηγία της γουρουνοπούλας (9 τον αριθμό) μας βοήθησε στο να προσφέρουμε δωρεάν σε όλα τα παιδιά καθώς και σε μεμονωμένες ευαίσθητες κοινωνικά περιπτώσεις.

Ξεχωριστή η παρουσία στο γλέντι μας, της κ. Μπουλουλή από τους Γαργαλιάνους, η οποία διατηρεί εκεί οικογενειακή επιχείρηση και μας προσέφερε το λάδι, τις ελιές και την πάστα ελιάς και ταξίδεψε για να έρθει κοντά μας

Ο χαιρετισμός του κ. Δ. Γιαννουσόπουλου ιδρυτικού μέλους και πρώτου προέδρου του Συλλόγου μας υπογράμμισε τη συνέχεια και τη σημασία της πολιτιστικής παρουσίας του Συλλόγου στην πόλη μας. Επαινετικός και ο χαιρετισμός του Δημάρχου κ. Ζούτσου.

Η πολυδάπανη εκδήλωση στηρίχθηκε στη συμμετοχή του κόσμου και στις χορηγίες από επιχειρήσεις της πόλη μας.

Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε δημόσια για τις χορηγίες που προσέφεραν και να τονίσουμε την κοινωνική ευθύνη που έδειξαν με την πολιτιστική τους συνεισφορά τις παρακάτω επιχειρήσεις.

Γκρόμπας Εκτυπώσεις, Εθνικής Αντιστάσεως έναντι Εφορίας, Παλλήνη
Δονάτος Φωτοτυπίες, Πλατεία Ελευθερίας, Παλλήνη
Μαραθώνιος – Ζηρογιάννης , Λ. Μαραθώνος , Παλλήνη
Π. Μερτύρης Οικοδομικές Επιχειρήσεις, Λ. Μαραθώνος , Παλλήνη
Α. Μπουλουλής , Γαργαλιάνοι Μεσσηνίας

Και τον Χρυσό Χορηγό μας για την προσφορά της γουρουνοπούλας
Μπίμπας ΑΒΕΕ, Ηλιοθερμικά – Αιολικά - Φωτοβολταικά Πάρκα ,
Λ. Μαραθώνος και Κύπρου 1, Παλλήνη

Επίσης ευχαριστούμε το Δήμο Παλλήνης για τη συνδρομή του και την παραχώρηση του χορευτικού παραδοσιακού τμήματος. Καθώς και τους: κ. Σμυρλιάδη πρώην Αντιδήμαρχο, κ. Μαντζώρο Αντιδήμαρχο και συμπατριώτη μας για την προσωπική τους αρωγή.

Οι θερμές εκδηλώσεις που εισπράξαμε και εισπράττουμε μας εμψυχώνουν και μας βάζουν μπροστά στην ευθύνη για την απρόσκοπτη και διαρκή προσπάθεια στο πολιτιστικό, εθελοντικό έργο του Συλλόγου μας.