Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Λάδι και Φέτα από το Δήμο Παλλήνης

Ο Δήμος Παλλήνης μετά την επιτυχημένη παρέμβασή του στο καταναλωτικό κίνημα με τη διάθεση πατάτας στους δημότες του και συνεπής στη δέσμευση για συνέχιση αυτών των δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης, προχωράει στη διανομή ελαιολάδου και φέτας.

Για το ελαιόλαδο προσφέρουμε δύο εναλλακτικές.
  • Η πρώτη αφορά ελαιόλαδο παραγωγής του Νομού Ηλείας και θα διατίθεται σε συσκευασία του προτύπου ΕΛΟΤ EN ISO 22000-2005 διεθνών προδιαγραφών. Τα ποιοτικά χαρακτηριστικά είναι όψεως διαυγούς, χρώματος πρασίνου και οξύτητας max 0.3. Η τιμή είναι 2,80 ευρώ ανά λίτρο και θα διατίθεται σε συσκευασία των 5 λίτρων στην τιμή των 14 ευρώ. 
  • Η δεύτερη αφορά ελαιόλαδο βιολογικής γεωργίας, παραγωγής της ορεινής περιοχής νήσου Λέσβου, εξαιρετικά χαμηλής οξύτητας (0,65).Η τιμή είναι 3,00 ευρώ ανά λίτρο και προσφέρεται σε κιβώτια με 12 φιάλες των 750ml έκαστη (συνολικά 9 λίτρα), στην τιμή των 27 ευρώ.
  • Η φέτα (Π.Ο.Π.) είναι από ελληνικό αιγοπρόβειο γάλα με προδιαγραφές ISO 9001 & HACCP 22000-2005 θα διατίθεται σε πλαστικά δοχεία με άρμη, καθαρού βάρους 2 κιλών, στην τιμή των 13,00 ευρώ.
 Οι παραγγελίες αφορούν μόνο κατοίκους του Δήμου Παλλήνης και θα κατατίθενται ηλεκτρονικά μέσω της νέας εφαρμογής που αναπτύχθηκε για τη διαχείριση αυτών των αιτημάτων. Η πρόσβαση σε αυτή την εφαρμογή θα γίνεται είτε μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Παλλήνης www.pallini.gr, είτε απευθείας στη διεύθυνση www.marketpallinis.gr (δείτε περισσότερα) έως τις 10 Ιουνίου 2012.

Οι δημότες μας οι οποίοι δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο θα μπορούν να εξυπηρετούνται στο Δήμο Παλλήνης, Ιθάκης 12, Γέρακας.

Οι παραγγελίες δεν μπορούν να υπερβαίνουν στο ελαιόλαδο τα 30 λίτρα και στη φέτα τα 10 κιλά ανά οικογένεια.