Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Συνεδρίαση Τοπικού Συμβουλίου Παλλήνης

Την Πέμπτη 31/05/2012 και ώρα 19:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Οινοποιείο Πέτρου» (Λεωφόρος Μαραθώνος 117), συνεδριάζει το Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Παλλήνης με τα παρακάτω θέματα:

1. Λήψη απόφασης για προέγκριση ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ», στον κ. ΤΖΙΩΡΤΖΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ.
2. Λήψη απόφασης για προέγκριση ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος « ΟΒΕΛΙΣΤΗΡΙΟ», στον κ. ΤΖΙΩΡΤΖΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ
3. Λήψη απόφασης για προέγκριση ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ», στην ΟΕ με την επωνυμία «ΑΦΟΙ Γ. ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΥ ΟΕ».
4. Λήψη απόφασης για προέγκριση ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ» στην εταιρεία «ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ν. ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΑΕΒΕ».
5. Λήψη απόφασης για προέγκριση ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΨΙΛΙΚΩΝ», στην κα ΕΙΡΗΝΗ-ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ.
6. Λήψη απόφασης για προέγκριση ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ-ΚΑΦΕ», στην ΟΕ με την επωνυμία «ΠΑΠΑΓΙΩΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΕ».
7. Λήψη απόφασης για προέγκριση ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΚΥΛΙΚΕΙΟ», στην εταιρεία με την επωνυμία «ΜΠΟΥΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ».
8. Λήψη απόφασης για προσδιορισμό ημερομηνίας σχετικά με την ενημέρωση των κατοίκων της ΔΕ Παλλήνης από το Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Παλλήνης.
9. Λήψη απόφασης για συγκρότηση επιτροπής σχετικά με την μεταφορά της Λαϊκής Αγοράς της Κάντζας.
10. Λήψη απόφασης για κάλεσμα κοινωνικής αλληλεγγύης στους συμπολίτες μας, με συνεισφορά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου μας.