Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Μεγάλη συμμετοχή κατοίκων στην πρώτη συνάντηση για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα στην Παλλήνη

Με μεγάλη συμμετοχή κατοίκων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Μαΐου, η πρώτη εκ των τριών συναντήσεων διαβούλευσης για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου Παλλήνης.

Η πρώτη αυτή συνάντηση έγινε στην Παλλήνη όπου το "Οινοποιείο Πέτρου" γέμισε από κατοίκους που ήθελαν τόσο να ακούσουν το Δήμαρχο για το τι προγραμματίζει για την πόλη, όσο και να ρωτήσουν κάτι ή να προσθέσουν τη δική τους άποψη.

Αναλυτικότατος ο Δήμαρχος ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τους βασικούς άξονες του Επιχειρησιακού Προγράμματος. Σχέδιο πόλης, Αποχέτευση, Καθαριότητα, Δίκτυα Ύδρευσης, Αναπλάσεις, Κοινωνική Πολιτική, είναι επιγραμματικά μερικά από τα σημεία τα οποία σηματοδοτούν την πορεία ανάπτυξης του Δήμου Παλλήνης. Σημεία στα οποία, όχι μόνο στο μέλλον, αλλά ήδη, έχει να επιδείξει μεγάλη δραστηριότητα και επιτυχίες.

Οι κάτοικοι από την πλευρά τους έθεσαν πληθώρα ερωτημάτων προς το Δήμαρχο, ο οποίος απάντησε σε όλα. Επιπλέον μοιράστηκε ερωτηματολόγιο, η συμπλήρωση του οποίου είναι καθοριστικής σημασίας για την καταγραφή της άποψης των κατοίκων. 

Ακολουθούν οι συναντήσεις σε Γέρακα (Τετάρτη 30/5) και Ανθούσα (Τετάρτη 6/6) 

Πέρα όμως από τις συναντήσεις μπορείτε να κατεβάσετε το ερωτηματολόγιο από εδώ και να το συμπληρώσετε (οδηγίες για την αποστολή του υπάρχουν στο ερωτηματολόγιο). 

Προσωπικά εύχομαι του χρόνου να καταφέρουμε οι συναντήσεις να γίνουν ανά γειτονιά και όχι ανά Δημοτική Ενότητα, δηλαδή να γίνουν περισσότερες και να είναι πιο εξειδικευμένες.